Vizes kalandjaim Zalakaroson - Zalakarosi fürdő Szebeni István szemével

Ha itt a nyár, irány a fürdő, irány Zalakaros! Tátva maradt a szám, amikor megláttam a fürdőkomplexumot.


Nem egy nagy hodályt kell elképzelni, végtelen kilométernyi sétával. Mindennek, és mindenhol megvan a maga helye. Ahogy belépsz a nyári bejáraton, egy kis csobogó fogad, szépen kikövezett sétányon vezet az utad, tisztaság, barátságos környezet, egy igaz vízi paradicsom vár Rád.


Az első medence a fürdő legtöbbet látott vízi létesítménye már 50 éves elmúlt, de ez bizony, nem látszik rajta, sőt! Igazi klasszikus.:) Továbbmenve megtaláltam gyermekeknek épített hatalmas vízi birodalmat.


Ez a világ bármely pontján büszkesége lenne egy fürdőnek. Mindenféle medence, csúszdák a komplexum tetején jakuzzi a szülőknek, akik felülről figyelhetik a csemetéiket.


Vízi torna fogadja a vendégeket, úgyhogy nem lehet ám lazsálni kicsit megmozgat minket azért, hogy előre lemozogjuk a fokhagymás sajtos tejfölös lángost, amelyet frissen sütött óriás fánkkal csapunk le.


Nincs megállás, Adrenalin csúszdaparkhoz érünk, ki kell próbálni kicsiknek nagyoknak egyaránt hihetetlen élmény!


Aztán jöhet a hullámmedence, félóránként elhozzák nekünk a hűs tengerek lágy hullámait, de a merészebbek beljebb is kipróbálhatják, mennyire állják a sarat.


Persze, szigorú felügyelet mellett. Az egyik legnépszerűbb attrakció. De még nincs vége, függőhíd ível át egy másik medencén. Fantasztikus ötlet, nagyon tetszett. Ha egyedül kijöttök 2 órára, vagy a pároddal, családdal, mindegy, a fürdő és a szolgáltatásai lenyűgözőek.


Megéri kocsiba ülni, vonatra pattanni. Próbáljátok ki, és nem csalódtok, ezt garantálom!