Verekedésbe keveredtek a Prémium Médiaválogatott tagjai! Videó!


 

Hazánk legkiválóbb K-1 versenyzői vívnak egymással mérkőzéseket november 7-én a Madárfészek Akadémia csarnokában. Az esemény felvezetéseként ellátogatott egy K1 edzésre a Prémium Médiaválogatott néhány tagja, akik ki is próbálhatták ezt a sportágat. Az eseményen természetesen nem szállnak majd ringbe, de miden sportot szeretnek, így ezzel is megismerkedhettek.


A küzdősport olyan, mint a tánc állapította meg Beleznay Endre, miután kipróbálta az ökölvívást.

„Korábban próbálkoztam én is a karatéval, de be kell vallanom, hogy nekem ez már csak azért sem megy, mert mindig megsértődöm, ha megütnek – mondta a színész. – Komolyra fordítva a szót: ilyen mozgást ritkán csinálok, de szívesen teszem. Ha olyan szerepet kapnék, amihez ez kell, akkor mindennap edzenék és készülnék. Edzés képen mindenkinek jó a küzdősport, mert jót tesz a fizikai állapotnak. Nagyon jó ez, mert az ember rájön, hogy miként tudja kontrollálni a testét.”


A színésznél otthonosabban érezte magát a ringben Katus Attila aerobic világbajnok, aki egy bokatörés után lábadozva is bevállalta a boxot.

„Nem tudtam ellenállni a meghívásnak, mert imádok mozogni és csodás sportolókkal találkozhattam. Van hasonlóság a torna és a küzdősportok között, hiszen ugyanúgy kell figyelni a testre. Persze, ha egy igazi meccsen kerülnék be a ringbe, akkor bajban lennék, mert most még elszaladni sem tudok, de nagyon nagy élmény volt számomra, hogy a sportág legjobbjaival edzhettem együtt.”


Vajtó Lajos üzletember úgy gondolta, hogy meg sem kottyan majd neki egy ilyen edzés, de meglepődött.

„Tudni kell, hogy én minden nap sportolok, de ez a mozgás még nekem is fárasztó volt. A barátaimmal hoztuk létre a hazai küzdősportok jelentős részét. Annak idején többen együtt hívtuk életre a hazai utcaharcos rendezvényeket, vagyis azt gondoltam, hogy képben vagyok, de be kell vallani, hogy az a néhány kombináció, amit meg kellett valósítanom még nekem is kemény volt. Ezek a sportok fegyelemre nevelnek, így mindenkinek javaslom, hogy kezdjen bele. November 7-én mindenki látogasson el a Madárfészekbe, nézze meg Kiss Balázs és Mihajló Dávid meccsét a Spuerfight Seriesben.”


Keller József kőkemény futballista volt korábban, de a Ferencváros egykori játékosának is kemény pillanatokat kellett átélni.


„Jó hangulatban telt az edzés. Tőlem és a labdarúgástól is messze áll ez a sport, de nem árt, hogy kipróbáltuk ezt is. A foci mellett is lehet ezt űzni akár, hiszen állóképesség szempontjából mindenkinek jót tesz.”