Váratlan: Nacsa Olivér szakított szerelmével!

Mindenki ledöbbent!

Nacsa Olivér bejelentése teljesen váratlanul érte az embereket. Az emberek még fel sem ocsúdtak Berke Krisztiánék szakításán, és újabb sztárpár jelentett be szomorú fordulatot.

A humorista 2014 tavasza óta alkotott egy párt Pataki Szilvia színésznővel. Nacsa 2016 decemberében azt nyilatkozta, szeretné hinni, hogy révbe ért. 

Akkor azt mondta, hogy megtalálta azt a társat, akitől rengeteget tanulhat, aki nyugalmat és minden nap új célokat hoz az életébe.

Nacsa Olivér végül a Facebookon jelentette be, hogy párjával három év együttjárás után szakítottak.

"Kedves barátaink, ismerőseink, tisztelőink!

Szeretnénk elejét venni mindenfajta találgatásoknak, pletykáknak és szóbeszédnek. Szilvi és én 3 és fél év után úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk az életünket. 

A döntést közösen hoztuk meg, az elválásunk a legnagyobb barátságban, mély szeretetben, békében és kölcsönös tiszteletben történt. Arra szeretnénk kérni mindenkit, legfőképpen a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben azon döntésünket, hogy ennél többet nem szeretnénk megosztani a nyílvánossággal. 

Abban a nem várt esetben ha kérésünket a sajtó nem tartja tiszteletben úgy személyiségi jogaink esetleges megsértésének következményeként a megfelelő jogi lépéseket kényszerülünk megtenni.

Szilvi és Olivér"

OSZD MEG másokkal is!