Újabb testrészek kerültek elő a Fertő-tóból: tetoválásai alapján dőlhet el: VV Fannit találták-e meg!

Már az osztrák lapok is arról cikkeznek, hogy talán a ValóVilág magyar szereplőjének holtteste került elő.

Fannikámnak a kezein és a lábán is volt tetoválása, amely alapján, ha szükséges, lehet őt azonosítani. De az én DNS-mintáim is a hatóság rendelkezésére állnak – mondta Novozánszki Fanni édesanyja, Katalin, aki nagyon várja, hogy kiderüljön: lányát találták-e meg a Fertő tóban.

Nemrég került elő a tetem, és azonnal szárnyra kaptak azok a híresztelések, miszerint az elveszett Fanni lehet az, aki előkerült.

Eleinte az osztrákok nem voltak róla meggyőződve, de mára már az ottani média is felvetette a lehetőségét ennek.

Fanni családjának ügyvédje szerint az eddig nyilvánosságra hozott adatok valószínűsítik, hogy Fanni holttestéről lehet szó.

VV Fanni megölésével jelenleg a dunaújvárosi B. Lászlót gyanúsítják. A férfi állítása szerint nem ölte meg, csak segédkezett benne, és a test eltüntetésében.

Mint ismeretes, 2017 novemberében tűnt fel VV Fanni, senki sem látta utána, nem adott magáról életjelet, ez lett gyanús a rokonoknak és a családjának.

Abban az esetben, ha valóban Fanni az, csak arra tudok gondolni, gyilkosa azért vágta le a fejét, hogy így soha ne derüljenek ki a lány halálának körülményei. 

Ha ugyanis megfojtották azzal a bizonyos kötéllel, amit a gyanúsított autójában találtak, annak eltitkolására ez az egyetlen módszer 

– vélekedett dr. Lichy József védőügyvéd, aki szerint az is elgondolkodtató, hogy pont a tetovált végtagok hiányoznak a testről.

OSZD MEG másokkal is!