Újabb fejlemények az 5 éves megkínzott, megerőszakolt majd megölt nagybányai kislány ügyében!

Hátborzongató részletek láttak napvilágot.

Mint ismeretes, nemrég Nagybányát nagyon durva tragédia rázta meg.

Egy elhagyatott, romos épületben egy 5 éves kislány megkínzott holttestét találták meg, miután a családjához nem ment haza.

A helyiek azonnal tduták, hogy baj van, és kiderült: a kislányt megerőszakolták megölték, és kínozták is.

A nyomozóhatóság arra a következtetésre jutott, hogy ismerte gyilkosát az 5 éves kislány, és a gyanúsítottak között van egyelőre a saját apja is.

A Máramaros megyei törvényszéki ügyészség szóvivője, Bogdan Gabor a Mediafaxnak azt mondta: az már kiderült, hogy a korábbi információktól eltérően az 5 éves Estera nem az elhagyott gyárépületeknél, hanem az üzemhez közeli tömbházuk előtt játszott hétfő délután, amikor eltűnt - írja a Maszol. 

A holttestét néhány órával később a romos épületek között találták meg.

A szóvivő ezt nyilatkozta:

"Azt vizsgáljuk, hogy milyen körülmények között tűnt el a tömbház elől. A kislányt nem rabolták el. Majdnem este volt már, és meggyőződésünk szerint nem egy idegennel távozott, hanem egy olyan személlyel, akit ismert, és akiben megbízott"

Időközben megérkeztek a helyszínről felvett DNS-minták vizsgálatainak eredményei is, ami jelentősen leszűkíti a gyanúsítottak körét. A törvényszéki orvostani jelentés szerint a kislány 21 és 22 óra között halt meg.

A kriminológusok szerint a gyermeket megerőszakolta, kínozta, majd megölte a tettes. Fején egy ütésnyom volt, ez okozhatta a halálát.

OSZD MEG másokkal is!