Tollkodott felesége videójában: ráfázott!

Egyesek szerint vicces, mások szerint ijesztő az, ahogy Jeff járt a minap a saját konyhájában - írja a The Sun magazin. Felesége, Karli épp a legújabb aerobic videóját készítette, miközben a férfi belopózott mögé, hogy vicceskedjen egyet a háttérben. A dolog azonban nem úgy sült el, mint ahogy ő tervezte.

Felpattant a konyhapultra, ám a keze hirtelen megcsúszott, ennek következtében pedig nemcsak simán lezuhant a földre, de út közben még a fejét is csúnyán beütötte.

Karlin látszik, hogy az első másodpercekben értetlenül és zavarodottan áll a történés előtt, aztán siet csak férje segítségére. 

Jeffnek szerencsére nem lett komolyabb baja, Karli pedig bátran feltöltötte az internetre a videót azzal a címmel, hogy “amikor a férjed megpróbál viccet csinálni az edzős videódból, de visszafelé sül el a fegyver”.

Ha Jeff terve nem is sikerült, egy kis hírnévre mindenképp szert tett, ha véletlenül is, a videót ugyanis néhány nap alatt közel száz ezren nézték meg. Az emberek reakciója változatos: sokan kommenteltek arról, hogy milyen jól szórakoznak az esés láttán, mások viszont aggódva kérdezték, nem szenvedett súlyos sérülést.

OSZD MEG másokkal is!