Tartalmas őszi szünet Noszvajon


 

Az őszi szünet a gyerekeknek mindig várva várt időszak, míg a szülőknek fejtörés. Hogy oldjam meg a gyerekfelügyeletet, mit csináljunk a szünetben, hová menjünk pihenni? Nincs ez másképp a 3 gyereket nevelő Győrfi családban sem.


„Már jó előre elkezdtünk gondolkodni a feleségemmel, hogy hogyan töltsük ki tartalmasan a gyerekeink szünidejét. Sok minden eszünkbe jutott, imádunk aktívan pihenni, ezért az ország legjobb levegőjű településére, Noszvajra esett a választásunk. Sokat hallottam már a  családbarát Oxigén Hotel **** Superior Family & Sparól, gondoltam ideális választás lesz nekünk. Már az autóba ülve nagyon izgatottak voltak a gyerekeink, hiszen tudták, hogy ott rengeteg új kaland vár rájuk.”


Csodás, őszi időjárás fogadta a családot Noszvajon, így rögtön adódott a lehetőség egy nagy sétára az ősfák között, és még egy finom teát is ihattak a szabadban.


„Mi még szívesen sétálgattunk volna Adrival a parkban, de hát a gyerekek már nagyon be voltak sózva, persze a medencéket szerették volna kipróbálni. Főleg, amikor megtudták a recepción, hogy új medence, wellness bár és titokzatos átjáró is elkészült a hotelben, na, akkor már nem tudtuk őket visszatartani. – meséli az édesapa, aki követte a gyermekeit a wellnessbe.


„Régóta kérdezgetnek minket, hogy meséljem el milyen az a szauna – veszi át a szót Adrienn – na, itt végre találtunk kimondottan gyerek szaunát is, ahol ők is úgy szaunázhattak, mint a nagyok, csak persze gyerek szinten”


A szálloda valamennyi szegletében érződött, hogy minden a gyerekekért és a gyerekeknek szól. Páfrány játszóház, gyermek wellness, gyermek szauna, gyermek étterem.


A Győrfi házaspár nagyon megörült, amikor látta, hogy a szálloda animátorai mennyire kedvesen és figyelmesen foglalkoznak a gyerekeikkel, így nyugodtan hagyták őket rájuk.


„Együtt játszottak a gyerekekkel, és ami még szenzációs volt, hogy végre nyugodtan meg tudtunk ebédelni a feleségemmel, mert a srácoknak egy külön étterem állt rendelkezésükre, ahol az animátorok társaságában finom gyerek menüt fogyaszthattak. Mi pedig még egy pohár rozéval is tudtunk koccintani. – emlékszik mosolyogva Pali – megtudtam, hogy gyerek masszázs is van a szállodában, de mi maradtunk a klasszikusnál és Adriennel kipróbáltuk, mert hát a szülőknek is jár a kényeztetés. – mosolyog.


Az őszi szünettel a pár nap is gyorsan elszaladt, de az emlékek visszacsábítják őket Noszvajra.