Sztárjainkat is meghódította a Pécsváradi Leányvásár

Idén immár ötvenegyedik alkalommal rendezték meg a Pécsváradi Leányvásárt.

Két évvel ezelőtt újult meg a Pécsváradi Leányvásár, amely mind tartalmában, mind minőségében óriási változáson ment keresztül az előző évekhez képest. 

A korábbi öt-hatezer fős látogatói létszámmal szemben, már az első évben elértük a csaknem húszezres látogatottságot. 

Az új alapokra épített program kitűnően vizsgázott. 

Egyértelműen látszott, hogy a látogatók részéről komoly igény van a színvonalas, több programot is felölelő fesztiválokra – hangsúlyozta Zádori János, polgármester.

Az idei Leányvásár szervezésekor annyiban volt könnyebb és egyszerűbb dolgunk, hogy a kézművesek, a néptáncosok és a többi fellépő is ismerte a fesztivál tematikáját.

A szervezők továbbra is azt az alapelvet követték, hogy a napfényes órákban a népművészeti programoké volt a főszerep, a könnyűzenei betétek pedig az esti órákban, 19 órától kapnak teret. Pénteken Caramel és a fiatalok kedvence, a Punnany Massif, szombaton Charlie és Geszti Péter az esti rendhagyó bálban pedig az örökifjú Szűcs Judith szórakoztatta a szép számú vendégsereget.

A napokban 70. születésnapját ünneplő Charlie szinte már hazalátogatott Pécsváradra, hiszen két éve egyedül, most pedig zenekarával robbantotta fel a színpadot.

„Idén töltöm a 70. életévemet és 50 éve vagyok a zenei pályán. December 29-én nagy koncertre készülök, ahol többek között Tátrai Tibor és Tóth Vera is a vendégem lesz.” 

– közölte Charlie a közönséggel.

OSZD MEG másokkal is!