Személyre szóló videó-üzenetek magyar sztárokkal.

Amerika után Magyarországra is megérkezett a digitális ajándékozás legújabb formája.

A sztaruzenet.hu oldalon keresztül a rajongók személyre szóló videó üzenetet rendelhetnek magyar sztároktól szeretteiknek, okozva ezzel felejthetetlen pillanatokat bármilyen alkalomra. Ezekben a hetekben/napokban zajlik a feliratkozás a partnerekkel, kedvencekkel, művészekkel. Nagy örömünkre szolgál, hogy rengeteg közkedvelt sztár regisztrált már, néhányan közülük:

Tihanyi Tóth Csaba a Barátok közt sztárja,

Gazdag Tibor, Pikali Gerda a Jóban Rosszban sztárjai,

Irigy Hónalj mirigy, Dér Heni, Éliás Gyula, Mosolyka Fanny, Csonka András,

Haagen Imre a Drága Örökösök polgármestere

Ha ismerősen hangzik a koncepció, akkor az nem véletlen a CAMEO.COM fantasztikus sikerrel dübörög amerikai kedvencekkel, ez inspirált minket is.


A sztár üzenet célja: megteremteni azt az összefogó magyar platformot, ahol mindenki megtalálja a kedvencét, és néhány kattintással megrendelheti a feledhetetlen pillanatot okozó 1 perces videót. Gratulációkhoz, születésnapra, valentin napi köszöntésre, csak úgy szeretetből, kedvességből, vagy csak poénból.

Hogyan működik?

Példa: Apuka rendelne a kedvenc művészétől egy születésnapi köszöntést anyukának, ezt az oldalon keresztül megteheti:

1. Kiválasztja a sztárt,

2. Megírja kitől-kinek-milyen alkalomra megy a videó.

3. Befizeti az összeget és vár.

4. A művész megkapja a rendelést a befoglalt összeggel.

5. Elkészíti és feltölti a videót.

6. Apuka megkapja emailben a videót.

7. Apuka felköszönti anyukát a sztárvideóval, mindenki örül.

Egy körülbelül 1 perces (maximum 1,5 perces) sztárüzenet-videó ára lehet 10, 20 vagy akár 30 ezer Forint is, mely sok esetben jelenthet segítséget a koronavírus által sújtott magyar művész és szórakoztatóipar szereplőinek, de rengeteg jótékonysági gyűjtést is vizionál a platform.

Közös együttműködést alakítottunk ki a Ments Életet Közhasznú Alapítvánnyal, melyhez több sztár Jótékonysága fűződik. Amennyiben a sztárok úgy gondolják, szívesen adományoznának az összegből Az alapítványnak jótékonysági célokra, ennek mechanizmusát is megkönnyítjük. Az alapítvány a befolyt összeget súlyos, életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyermekek álmainak valóra váltására fordítja.

Néhány partnernél felmerült a kérdés, hogyan fér össze a fizetős megrendelésés a szívességből készített ingyenes videók ajándékozása. Ezt a dilemmát a következőképpen közelítjük meg:

A SZTÁRÜZENET célja nem leszűkíteni a rajongókkal való kapcsolatokat, hanem pont ellenkezőleg, olyanoknak is lehetőséget kíván teremteni, akik valamilyen oknál fogva nem tudtak az ingyenes szívesség lehetőségével élni. A sztaruzenet.hu oldalon keresztül a sztárok nem kevesebb, hanem több rajongó számára válnak elérhetővé.

Abban hiszünk, hogy boldog emberek teszik csodálatossá a világunkat!

Adj élményt ajándékba szeretteidnek a kedvenceiktől!

https://sztaruzenet.hu/

https://www.facebook.com/sztaruzenet

Elérhetőségek:

Csobán Éva Társ-alapító,Produkciós Vezető

Email:csobaneva@sztaruzenet.hu

Telefon:+36 30 756 6188