Riasztó felfedezés: a szeptember 11-i terrortámadás közelében tartózkodók élete veszélyben van!

Már 16 éve annak, hogy megtörtént a történelem, és egyben Amerika legnagyobb áldozatukkal járó terrortámadása, mely 2001 szeptember 11-én következett be.

Ekkor csapódott be két hatalmas utasszállító repülőgép a World Trade Centerbe.

A becsapódást követő tűzvészben, majd az ikertornyok összeomlásában rengetegen meghaltak.

A tudósok most egy megdöbbentő összefüggést vettek észre a terrortámadás, illetve annak túlélői kapcsán. Arról van szó, hogy folyamatosan monitorozták a túlélők életét, és riasztó megállapításra jutottak.

Kiderült ugyanis, hogy mindenki, aki ott volt a szeptember 11-i terrortámadás közelében, és túl is élte, annak az élete óriási veszélyben van.

Egy új kutatás kimutatta, hogy azok, akik a támadás körzetében tartózkodtak és beszívták a keletkezett port, hajlamosabbak lehetnek a szívbetegségekre.

Eddig azt gondolták, hogy a trauma és a feldolgozhatatlan gyász, mentális problémák azok, melyek hátra maradtak a tragédia után, azonban testi tünetek és egy rejtett biológiai időzített bomba is jelen van.

Összesen 308 gyereket vizsgáltak meg, és ezen vizsgálatok alapján megerősítették, hogy a belélegzett por óriási hatással volt a közelben tartózkodó emberekre.

A porfelhő, ami az épületek összeomlásakor keletkezett, káros kémiai és rákkeltő anyagokat tartalmazott.

A tudósok új tanulmányában kifejtették, hogy a vizsgált személyek esetében kimutatták a magas koleszterin szintet, ami miatt nagyobb a kockázata egy szívbetegségnek.

OSZD MEG másokkal is!