Puzsér újra megszólalt a nőkkel kapcsolatban!

Elgondolkodtató? Botrányos? Igaza van?

"Nem hagy nyugodni a gondolat, hogy mennyire hiányoznak a közéletből a női energiák, az a sok-sok empátia, szeretet és kompromisszumkészség, amit Szili Katalin, Lendvai Ildikó, Hoffmann Rózsa és Selmeczi Gabriella tanúsít, vagy ami az elmúlt évtizedek során Margaret Thatchertől Sarah Palinen és Condoleezza Rice-on át Hillary Clintonig a nagyvilágban szétáradt oly sok könnyed és nyugalmas percet szerezve mindnyájunknak. 

És akkor a kisgazda G. Nagyné Maczó Ágnesről, az MSZP-s Lamperth Mónikáról vagy az MDF-es Dávid Ibolyáról még szót sem ejtettem. 

Aztán ott volt a hungarizmus legszebb hagyományait feléleszteni kész Király B. Izabella és Bácsfi Diána – s persze az őket követő jobbikos különítmény: Dúró Dóra és Morvai Krisztina. 

Mennyi pozitív energia, mennyi sok türelem! Milyen más, ha ők beszélnek, mint ha mondjuk Novák Előd vagy Gaudi-Nagy Tamás tenné. Olyan, mintha nem is ugyanaz a párt volna: megnyugtató látni a nemzeti radikalizmus emberibb, női arcát.

El se tudnék képzelni nagylelkűbb ajánlatot annál, mint hogy a közéletben még több lesz ezekből az imádnivaló csajokból. Ezért kell a kvóta. 

Menjünk biztosra: ne legyen Országgyűlés Vadai Ágnes nélkül – az ő megértésére és higgadtságára ennek az országnak igenis nagy szüksége van! Vagy itt van Hayley Geftman-Gold, az amerikai CBS tévécsatorna alelnökasszonya, akit annak ellenére távolítottak el az állásából, hogy mindössze nőies finomsággal megjegyezte: a vegasi áldozatok nem érdemelnek együttérzést, a country-zenét kedvelők ugyanis fegyverrel hadonászó republikánusok. Milyen jó lenne Magyarországon is még egy ilyen empatikus hang! Honosítsuk, és bízzunk rá egy tévécsatornát! Kvótát a nőknek mindenáron!

Senki ne jöjjön azzal, hogy ezek szándékosan szélsőséges példák – egyrészt ugyanis nem azok; másrészt pedig a feminista kurzus nem a humánus, toleráns és empatikus nőknek követel kvótát, hanem a nőknek. 

Nem az számít tehát, hogy az illető nő milyen ember, vagy mit gondol a világról, nem az számít, mit tud, vagy mit teljesít: egyedül az számít, hogy nincs pénisze – ez a kvóta üzenete. Nehéz ennél emberellenesebb és társadalomellenesebb üzenetet megfogalmazni... 

Ezt csak azért jelzem, mert a baloldali pártok ebben állapodtak meg."

OSZD MEG másokkal is!