Óriásit szólt be Palvin Barbarának Puzsér!

Kedden palcin Barbara meglehetősen furcsa képet osztott meg az Instagramon. A képen ugyanis egy virággal mosolyog, miközben részvétét fejezte ki a las vegasi tömegmészárlás miatt.

A legtöbben fel is hördültek a képen, és szinte szénné oltották őt a pofátlansága miatt.

Aztán a "vérszagra" megérkezett Puzsér Róbert kritikus is, aki olyan keresetlen szavakat vágott Palvinhoz, hogy a fal adta a másikat:

Palvin Barbara egy szörnyeteg. Az a szakmája, hogy visszaverje a fényt, a hazai bulvár pedig úgy ünnepli minden friss meztelen fotóját, meg az újabb és újabb külföldi sztárcelebektől általa begyűjtött spermát, ahogy a hetvenes évek magyar sajtója a Rubik-kocka nemzetközi sikerét. Magyarország legbecsesebb exportcikke így reagált a vegasi mészárlásra:

„Reggel munkába jövet nem voltam boldog, köszönhetően a Las Vegasban történteknek. Nem értem, ami a világban történik. Köszönöm a L'Oréal-családnak, hogy feldobtátok a napomat ezekkel a virágokkal!”

Palvin Barbara önsajnáltatásra használja a tömeggyilkosságot: szegénynek az a sok halott majdnem teljesen elcseszte a reggelét – de ha már nem érti, mi zajlik a világban, legalább a keresztcsontig benyal a L'Oréalnak, pardon: a L'Oréal-családnak, hiszen azok nagyon jól fizetnek a brand elhelyezéséért. Így lett a tömegmészárlásból kiváló alkalom egy jól irányzott reklámra. Barbi, te komolyan gondolod, hogy nem érted ezt a világot? Ugyan ki érti nálad jobban? Érted és használod – hideg kézzel és lelkiismeret nélkül: mint a profik.

Ráadásul Palvin Barbara nem pusztán egy gátlástalan celeb, hanem első vonalas politikai aktivista. Szabad óráiban, amikor épp nem külföldi sztársportolók előtt térdepel, követőit azzal a feminista kamuval hülyíti, hogy odakint az általa nem értett világban a nők ugyanazért a munkáért a férfiaknál kevesebb bért kapnak. Mondja ezt egy topmodell, akinek a meztelen seggét a férfi modelleknek járó pénz sokszorosáért fotózzák nap mint nap. 

A szépségiparban kifejezett előny nőnek lenni, a bérezésük ugyanis diszkriminatív módon torzul a férfiak rovására – és Palvin Barbarának van bőr a pofáján ebből is áldozati státuszt kreálni!

Elképzelni sem tudom, honnan veszi Palvin Barbara, hogy a nők a munkaerőpiacon ugyanazért a munkáért kevesebbet keresnek. Ez egyrészt törvénytelen, úgyhogy ha ilyesmit tapasztal, legyen szíves, tegyen feljelentést; másrészt a közszférában bértábla van, és a péniszre nincs szorzó; harmadrészt pedig nehéz elképzelni azt a munkaadót, aki annyira gyűlöli a nőket, hogy kizárólag férfiakat vesz fel sokszoros bérköltséggel – s ha van is ilyen, pár hónap alatt garantáltan tönkremegy.

Jó volna, ha Palvin Barbara politizálás és hullagyalázás helyett inkább még több partizásra használná véges erőforrásait – hisz van egy csomó nagyon híres férfi, akivel még egyáltalán nem is hentergett. Bizonyítsa be, hogy egy nő is lehet legalább akkora macsó, mint bármelyik hímnemű pinavadász. Hiszem, hogy ezzel is képes lesz elnyerni a feministák elismerését.

Szerinted igaza van Robinak?