Óriási hír azoknak, akik vonattal közlekednek! 20%-kal lesz olcsóbb a jegy!

A MÁV hivatalos bejelentésének sokan örülnek!

Sokan várták már a mostani hírt, mivel nagyon sokan örülnének annak, ha olcsóbb lenne a tömegközlekedés, legyen szó metróról, villamosról, buszról vagy vonatról.

Most ez utóbbinál várható nagyságrendekben mérhető változás, méghozzá komoly kedvezmények.

Forrás: turizmus.com

A MÁV ugyanis lejjebb nyomta az árakat, így decembertől összességében átlagosan 20%-kal lesznek olcsóbbak az online vásárolt jegyek.

Emlékeztettek rá, hogy a személyszállító vasúttársaságok 2013 óta kínálják három százalékkal olcsóbban az otthon nyomtatott vonatjegyeket, a minisztérium jóváhagyásával pedig újabb kedvezményeket vezethetnek be az elektronikus csatornákon értékesített menetjegyekre. A

A MÁV-START minden ötödik utasa önkiszolgáló rendszerben vásárolja meg menetjegyét.

Az e-vonatjegyei decembertől, az automatás vásárlásoknál öt százalékos lesz a kedvezmény, az otthon nyomtatott vagy mobileszközön bemutatott menetjegyeké pedig tíz százalékra nő december 10-től, a MÁV-START egyes járataira 20 százalékkal csökkentheti az e-jegy árakat.

Az utasok a menetrendváltástól - december 10-től - öt százalékkal olcsóbban vásárolhatják meg vagy vehetik át jegyeiket jegykiadó automatából. 

A díjcsökkenés nemcsak az alaptarifában, hanem az egyéb kedvezményekre, felárakra is érvényesíthető.

A szolgáltatók egyes alacsonyabb kihasználtságú járataikra húsz százalékkal olcsóbban kínálhatják az e-vonatjegyeket. A kedvezményes körbe elsősorban az utazási csúcsidőn kívüli, jellemzően hajnalban, késő este, szombaton délután vagy vasárnap délelőtt közlekedő vonatok kerülhetnek be.

OSZD MEG másokkal is!