Orbán: A Soros-hálózat befolyásosabb, mint bárki gondolta, és Brüsszelbe is elér a keze!

Célja egy kevert népességű Európa létrehozása és a migránskérdésben vele szembenálló magyar kormány elítéltetése - mondta a kormányfő.

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában beszélt a Soros-tervről, és arról, hogy mekkora befolyása van ennek a hálózatnak.

A kormányfő szerint ugyanis egész Brüsszelt behálózza.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Orbán Viktor elmondása szerint Sorosék célja az, hogy a szuverén nemzetben gondolkodó államokat, így hazánkat is elítéltesse, és az egész EU-t ellenünk fordítsa.

Gyakorlatilag mindenkivel, aki ellentmond nekik, megcsinálják, hogy ráerőszakolják az EU centralizált politikáját.

Elmondta, hogy a Soros-szervezeteknek hazánkba is elér a keze, és sok "munkatársuk" van az országhatárokon belül.

A nemzetbiztonsági szolgálatok közreműködésével a nyilvánosság elé kell tárni az európai életet befolyásolni igyekvő Soros-hálózatot. 

A miniszterelnök megemlítette: a napvilágot látott dokumentumok szerint a Soros-birodalomnak listája van arról, ki az a több mint 200 EP-képviselő, akit a hálózat a barátjának tekint.

Egy hatalmas, ezerkarú polipról van szó, mely az EU felsővezetését már egy ideje dróton rángatja.

A kevert népességű Európa létrehozásához is azokat az EP-képviselőket keresik, akik erre partnerek, és ezeket a személyeket folyamatosan meg is találják a megkörnyékezés után.

Orbán Viktor megerősítette: a magyar álláspont szerint csak az adott tagállam mondhatja meg, ki tartózkodhat a területén. Ha ugyanis ezt egy ország nem mondhatja meg, akkor vége van.

Ezt kerek perece ki is jelentette a kormányfő egy egyszerű példával:

"Ha oda jutnánk egyszer, hogy Berlinben vagy Brüsszelben megmondanák, ki tartózkodhat Magyarország területén, az azt jelentené, hogy Berlinnek vagy Brüsszelnek lennénk alárendelve."

Szerinte ezt nem, hagyhatjuk, és Magyarországnak meg kell őriznie a teljes szuverenitását, bármi történjen is.

OSZD MEG másokkal is!