Napi horoszkóp - 2018. Február 08.

Mit tartogat számodra a kozmosz ma?

Kos

Mások talán úgy érzik, hogy hatalmas a jövés-menés az életedben, és rengeteg érdekes dolog történik veled. Te azonban úgy élheted meg, hogy semmi izgalmas sem történik egész nap. Ne tévesszen meg a nyugalom: A felszín alatt nagyon is fontos folyamatok zajlanak csütörtökön.

Bika

Szentelj nagyobb figyelmet a testednek. Tél van, az idő sem olyan jó, mint néhány napja, érdemes felfigyelned azokra a változásokra, amelyekre a tested vágyik. Most talán nem az az étel ízlik mint máskor, és talán pihenésből is többre van szükséged. Add meg a szervezetednek azt, amire vágyik!

Ikrek

Azt hiszed, hogy valaki szövetséget hív életre ellened. Azt hiszed, hogy valaki azon dolgozik, hogy neked rosszabb legyen, vagy legalábbis csökkenjen a mozgástered. Ez azonban nem igaz. Valójában ez csak a te félelemteli olvasatod. Ha nyitsz a szövetségkötés felé, könnyen lehet, hogy veled szövetkezne az, akire most féltékeny vagy.

Rák

Fontos, hogy értsd: Nem kell mást mondanod a valóságról, mint ami. Ugyanakkor az is fontos, hogy milyen szavakkal fogalmazod meg ezt a valóságot. Fontos, hogy értsd: Az, ahogy az eseményekről beszélsz újabb eseményeket teremt az életedben. ha megválogatod a szavaidat, megválogatod azt is, ami rád vár.

Oroszlán

Túl sok időt töltesz gondolkodással és túl keveset cselekvéssel. Itt az ideje annak, hogy végre sokkal több időt és energiát szentelj annak, amit a két kezeddel csinálsz. Az, amit a fejeddel csinálsz akkor sem cselekvés, ha valójában komoly szellemi munkát végzel. Cselekedj, vedd a kezedbe a dolgokat – szó szerint!

Szűz

Szánd ezt a napot önmagadra, és helyezd önmagadat a középpontba. Szánd ezt a napot arra, hogy ismét megtalálod a nagyraértékelést önmagaddal szemben. Fontos, hogy értsd: Tele vagy olyan képességekkel, és olyan tehetségekkel, amelyek csak a tieid, és amelyek nélkül szegényebb lenne a világ.

Mérleg

Te vagy a legromantikusabb ember a környezetedben, ez pedig nem mindig tesz jót a beszélgetéseknek. Miközben te minden beszélgetést egy romantikus irányba vinnél el, könnyen lehet, hogy a többiek épp valami teljesen más következtetést szeretnének találni. Ma hagyd, hogy a környezeted realista legyen!

Skorpió

Tudod mi okozza neked a legtöbb bosszúságot? Az, ha nem vagy hajlandó belátni: Nem lenne szabad többet belelátnod az emberekbe, mint ami valójában bennük van. Tegyél egy próbát, és ma ne a múltjuk, ne a szavaik és főleg ne a szavaik és ígéreteik alapján ítéld meg az embereket. Ma azzal foglalkozz, amit tesznek az emberek.

Nyilas

Amikor félreértik a szavaidat, akkor megteheted, hogy bosszankodsz, és helyreigazítod azokat, akik tévednek veled kapcsolatban. De mi a helyzet akkor, ha ez a félreértés vezet előnyökhöz? Csütörtökön ma valaki félreért, és emiatt segít neked. Vajon most is ki kell javítanod őt? Ez a mai legfontosabb dilemmád.

Bak

Ne állj ellent az érzéseidnek, és ne akard őket a szőnyeg alá söpörni! Csütörtökön érdemes felismerned a benned lévő érzéseket, és érdemes megértened, hogy ezek az érzések nagyon is fontos dolgokat árulnak el rólad magadnak. Ma figyeld meg az érzéseidet, és hagyd, hogy azok megmutassák a valódi vágyaidat.

Halak

Fontos utazásra indulsz csütörtökön. Persze lehet, hogy még nem fizikailag indulsz útra. Ma talán csak megtervezed, vagy megálmodod ezt az utat. Az utazások azonban nem akkor születnek, amikor útra kelsz, hanem akkor, amikor megálmodod azokat. Ma olyan utazás születik benned, amely megváltoztathatja az életedet.