MIVIANA: "Nekem sokkal megnyugtatóbb az, hogyha másokkal is együtt dolgozhatok" / VIDEÓ

Hatos Niki 2015 tavaszán álmodta meg BSIDE Hungary zenei oldalát, azzal a céllal, hogy ismertesse a hazai zenei élet újdonságait, tartalmas beszélgetéseket közöljön az előadókkal, valamint beszámolókat készítsen a muzikális eseményekről. Fontos küldetésének tartja, hogy olyan előadókkal is foglalkozzon, akik máshol nem, vagy csak ritkán kapnak megjelenési lehetőséget.

A kevert hangzásvilággal dolgozó MIVIANA tehetségére körülbelül 3 éve figyelt fel, ám igazán tavaly (2020) kedvelte meg őt mind munkáit, mind személyét tekintve. A fiatal lány múlthéten rukkolt elő legújabb cover anyagával, amelyet Majka, Gáspár Laci, Lotfi Begi közöséből készített. Niki számára ez a forma sokkal jobban átjön, mint az eredeti, így ez a projekt adta ennek a spontán videónak, villáminterjúnak az apropóját. Ebben a kis anyagban szó esik a Szkiton srácokkal közös projektről, az előbb említett feldolgozásról és a 2021-es tervekről is laza, barátnős, nem túlgondolt hangulatban.

Minya Vivien, művésznevén Miviana 2020-ban alaposan beindult, már ami szóló munkásságát illeti. A fiatal dalszerzőt, énekest több formációból (többek között Audiopoeta, Omega) is ismerheti a zenekedvelő közönség, ám népszerűségét alighanem saját YouTube csatornájának köszönheti, ahová népszerűbbnél népszerűbb cover anyagokat készít. Egyik legkedveltebb feldolgozásával 245 ezer nézőt vonzott erre a platformra. A lány izgalmas fűszerezettségét az adja, hogy nem szeretné magát egyetlen stílusba beskatulyázni, bátran kísérletezget, illetve többek között hegedűn, brácsán is játszik.

Hatos Niki Nálam már a B oldal pörög… http://www.bsidehungary.hu/ Időnként pedig a kamera forog… http://www.nikiahatos.hu/search/label/nikiahatosvlog