Mégsem öngyilkosság? A zeneipar titkos hálózata végezhette ki Avivii sztár DJ-t, a Linkon Park énekeséhez hasonlóan?

Megdöbbentő részletek láttak napvilágot...

Az elmélet szerint kapcsolat lehet Avicii és a Linkin Park énekesének halála között. Állítólag egy ped0fil hálózatot próbált leleplezni a halála előtt Avicii, legalábbis egy új pletyka szerint.

Hajmeresztő pletyka kezdett el terjengeni a nemrégiben elhunyt Aviciiről, aki a halála előtt állítólag megpróbált leleplezni egy ped0fil hálózatot amire már a For A Better Day című számának klipjében is utalt 

– írja a Daily Star.

Avicii családja szerint nincs kizárva, hogy a 28 éves dj saját kezűleg vetett véget az életének még április 20-án.

A Neon Nettle weboldal szerint kapcsolat lehet Avicii és a 2017 júliusában öngyilkosságot elkövetett Chester Bennington között, akik közösen próbáltak fellépni az ellen az állítólagos ped0fil hálózat ellen, ami a zeneiparban működik.

A YouTube-ra feltölött videó alatt több olyan komment is szerepel, ahol az emberek arról beszélnek, hogy Avicii túl sokat tudott, ezért kellett meghalnia. 

„Megpróbálta leleplezni a zeneiparban lévő ped0fil hálózatot, és ő is meghalt, akár csak Chester Benington vagy Chris Cornell…”

A Snopes weboldal azonban álhírnek nevezte a Neon Nettle írását, valamint arra is kitért, hogy a lemezlovas For A Better Day című száma a gyermekkereskedelemre akarta felhívni az emberek figyelmét, különösen a háború sújtotta országokban.

OSZD MEG másokkal is!