Már 10.000 bevándorlót akarnak Magyarországra erőltetni!

Nem erről volt szó! Üzenjük meg Brüsszelnek, hogy ők is megértsék, hogy ide nem jön be egy sem, amíg állnak a magyar határok! OSZD MEG másokkal is!

Nincs értelme addig szétosztásról beszélni, amíg nem garantáljuk a határok légmentes védelmét - jelentette ki Orbán Viktor.

Elmondta, hogy szerinte nagy a veszély, és az EU vezetése, valamint Brüsszel nem képes megérteni, hogy mi magyarok NEM KÉRÜNK a migrációból.

A korábbi ezres szám helyett ráadásul már 10.000 bevándorló kötelező befogadásáról volt szó.

Az Európai Uniónak van egy új migrációs javaslata, amely így nekünk nem jó, mert a középpontjában továbbra is a kötelező áthelyezés van - mondta Orbán Viktor.

Ő épp az unió elnökségét betöltő Bulgária kormányfőjével találkozott és adta át neki a magyar javaslatokat a migráció szabályozásáról.

A 10 ezres szám egyébként beigazolja azokat a korábbi félelmeket, miszerint a kvóta elfogadása után folyamatosan emelnék az államoknak kötelezően befogadandó menedékkérőinek  számát.

Ez pedig a maradék nemzetállamok homogenitását is eltörölné.

Orbán jelezte: saját javaslatot készítettek, amelyeknek az a lényege, hogy az EU végre ne az elosztást, hanem a határvédelmet helyezze a gondolkodása középpontjába.

OSZD MEG másokkal is!