Magyarul üzent egy miskolci sulinak Dwayne Johnson, A Szikla! - VIDEÓ!

Ezt mindenképp látnod, hallanod kell!

Naptára tele, megállás nélkül forgat, a rajongói pedig szétszedik Dwayne Johnsont, aki félretett két percre mindent, és elképesztő dolgot tett: videót készített magáról, amelyben szavazásra buzdít magyar diákokat.

A felvételen, amelyet a miskolci Herman Ottó Gimnázium kedvéért vett fel, ráadásul magyarul is megszólalt! „Helló Herman, szavazzatok Hanna…” 

– kezdi tört magyarsággal, majd angolul folytatja azzal: „osztályára.”

Az RTL Klub Híradó által bemutatott felvételen a világ második legjobban fizetett színésze arról is szót ejt, hogy gyakorolta a magyar nyelvet, de reméli, a következő alkalomra jobban fog menni neki.

A miskolci suliban diákigazgató-választásra készültek, ehhez igyekezett szavazatokat gyűjteni A Szikla becenevű sztár.

Üzenete elérte a célját, a 11/3-as osztály képviselője diadalmaskodott. 

Mint kiderült, a középiskola egyik tanulójának, Hannának az ismerőse van jóban a világ­sztárral, akinek a közreműködésével sikerült összehozni a szenzációnak számító felvételt.

Arra azonban még a diákok sem számítottak, hogy Johnson igent mond a felkérésre, ráadásul magyarul is szól majd hozzájuk.

A 47 éves testépítő a filmszerepek előtt profi pankrátorként is letette a névjegyét.

 A Halálos iramban-filmekben, a Baywatch-ban, a Jumanjiban is főszerepet játszott, de hazánk konditermeiben is feltűnt, amikor a Hercules című filmet forgatták hazánkban.

OSZD MEG másokkal is!