Magyarország Vili bácsija teljesen magába van zuhanva lánya halála miatt!

Várkonyi András nem tudja túltenni magát...

A Borsnak adott interjút a Barátok közt Kertész Vilmosa. Várkonyi András egy héttel ezelőtt veszítette el a lányát, Várkonyi Andreát. 

Ahogy korábban a Blikk is megírta, a 39 éves színésznő már régóta beteg volt.

– Mint tudják, vannak magánéleti problémáim. Próbálom őket kezelni, ha túltenni nem is tudom magam rajtuk – kezdte a színész, aki a hétvégét egy nagy belvárosi sétával töltötte. 

Mint mondta, igyekszik a munkára fókuszálni, ami igazi lelki terápia a számára. – Nagyon sokat segít nekem, ahogy a közönség szeretete és a sport is 

– fogalmazott.

András életében a sport nagyon fontos szerepet tölt be, ugyanis egy korábbi  bypassműtét miatt egy ideig kényszerből kellett kardioznia, ami azonban túlságosan megterhelőnek bizonyult a szervezetének, így a futást sétára cserélte.

– Az idegi megterhelés vesz ki a legtöbbet a szervezetemből. Igyekszem nem mindent a lelkemre venni, dacára annak, hogy szörnyű dolog történt velem mostanában, de rendkívül sokat rontana az állapotomon, ha így tennék – mondta András, aki egyelőre nem tudja elképzelni, hogy milyen lenne, ha nyugdíjba menne, elvégre a színház mellett a Barátok köztben is játszik.

OSZD MEG másokkal is!