Lui bűvész megjósolta a lottószámokat?!


Hazánk egyik legismertebb bűvész illuzionistája, Lui, folytatja egyedülálló sorozatát, melyben minden vasárnap 18:00-kor online varázsol kicsiknek-nagyoknak.


Láthattunk már Tőle spanyolos varázslatot, húsvét alkalmával kifejezettem az ünnephez kapcsolódó trükköket, előző héten pedig a számokhoz kapcsolódó mutatványokkal szórakoztatta a nézőket.


- Igyekszem minden héten újat mutatni, nem csak a trükkökben, de a tematikában is újdonságot hozni. Mivel sok gyerek is nézi ezeket az adásokat, ezért arra törekeszem, hogy Ők is és a felnőttek is egyaránt élvezzék. – nyilatkozta Lui.


Az első trükköt meg is tanította a nézőknek, így reményei szerint, otthon mindenki egy kis varázslatot csempészhet szerettei mindennapjaiba.


Az utolsó mutatvány igazán elképesztő volt. Az asztalán a műsor elejétől látható volt egy lezárt kis doboz, ami tartalmazta Lui megérzését, jóslatát. Arra kérte követőit, hogy hozzászólásban 1 és 90 között küldjenek el számokat.


Az öt leggyorsabb kommentelő számai játszhattak. Miután megírták az öt számot, Lui kibontotta az asztalon lévő dobozkát, amiben egy lezárt boríték volt.


Hihetetlen módon a borítékban egy kitöltött lottószelvény volt, amin pontosan azok a számok szerepeltek, amiket a kommentelők küldtek.

- Senkit nem szeretnék ámítani. Nem vagyok parafenomén, ez is egy bűvésztrükk. Ha valaki rájött hogy csinálom, szívesen várom a megoldásokat. Nézzétek meg sokszor a videót, hátha rájöttök! – üzente Lui, akivel most vasárnap is találkozhattok az éterben pontosan 18:00-kor.