Lezuhant egy rendőrségi helikopter!

Szombaton zuhant le egy rendőrségi helikopter az USA Virginia állambéli Charlottesville városának közelében. A rajta utazó két rendőr szörnyethalt - közölték a helyi hatóságok.

A helikopter eddig ismeretlen okokból meghibásodhatott, majd elvesztették felette az irányítást. A felszínen szerencsére senki sem sérült meg, a baleset okát azonban egyelőre még vizsgálják.

A városban pont ezen a napon torkollott egy hatalmas erőszakhullámba az ottani szélsőjobboldali rendezvény. Felvetődött, hogy az erőszakhullámnak valahogyan köze lehet a helikopter tragédiájához.

A mai napon egy szándékos autós gázolás történt a cárosban, ahol a tömegbe hajtott egy autó, és egy 32 éves nő a helyszínen életét vesztette, és legalább 30 ember megsérült, köztük többen súlyosan.  A rendőrség később elfogta a gázolót, egy 20 éves ohiói fiatalembert, és eljárást indított ellene. Későbbre ígértek részletesebb tájékoztatást.

Donald Trump nyíltan elítélte azt, ami a kisvárosban történik, és elmondta, hogy ebben az egész káoszban, és a káosz kialakulásában bizony mindkét oldalnak megvan a maga sara.

Az információk szerint nem kizárt, hogy a városban hamarosan kijárási tilalmat rendeljenek el az éjszakára.