Közlekedési káosz Budapesten: a legfrissebb eligazítás a fővárosi közeledésről!

Olvasd el, ha nem akarod, hogy kellemetlen várakozás vagy más meglepetés érjen!

A budapesti lakosokat és a turistákat is folyamatosan tájékoztatja a város vezetősége, és a helyi hatóságok arról, hogy hol és milyen mértékben bénult meg a főváros közlekedése a hóhelyzet miatt.

Több helyen ugyanis káosz alakult ki, így ha nem akarunk magunkkal kiszúrni, nem árt indulás előtt tájékozódnunk.

A BKK a Facebook-oldalán folyamatosan tájékoztat a leálló járatokról:

A 47-es és a 49-es villamos helyett pótlóbusz közlekedik a Szent Gellért tér M és a Deák Ferenc tér M között váltóhiba miatt. A kimaradó szakaszon az M4-es metróval lehet utazni

Egy korábbi balesetnél helyszínelnek a Gubacsi úton a Fegyvergyár utcánál. Pótlóbusz közlekedik az 51-es villamos helyett a Koppány utca és a Nagysándor József utca között.

Pótlóbusz jár a 3-as villamos helyett a Nagykőrösi út/Határ út és a Gubacsi út/Határ út között, az 51-es villamos helyett a Koppány utca és a Nagysándor József utca között, valamint az 52-es villamos teljes vonalán áramellátási hiba miatt.

A 4-es villamos helyett pótlóbusz közlekedik a Petőfi híd budai hídfő és Újbuda-központ M között váltóhiba miatt.

Egy ideig a 2-es villams sem járt a Jászai Mari tér és Kossuth Lajos tér metrómegálló között, de elvileg már újra teljes vonalon közlekedik. Egy ideig a 6-os villamos forgalma is szünetelt egy szakaszon.

Pótlóbusz közlekedik a 75-ös trolibusz helyett a Puskás Ferenc Stadion M és az Ötvenhatosok tere között, illetve a 77-es trolibusz teljes vonalán áramellátási hiba miatt.

OSZD MEG másokkal is!