Kitoloncolási botrány van a briteknél!

1 millió migráns esetében lehetetlen lesz a kitoloncolás.

Az Egyesült Királyág területén rengeteg olyan bevándorló él, akiket jogilag szinte lehetetlen lesz kitoloncoln i- állítják a szakemberek.

A sokakat megdöbbentő hírrel a brit belügyminisztérium határvédelemért felelős osztályának egykori vezérigazgatója rukkolt elő egy sajtótájékoztatón.

Ez azért lehet, mert az elmúlt időszakban annyi illegális határátlépő volt, hogy a hatóságok már nem bírták a munkájukat ellátni. Rengeteg olyan ember érkezett az országba,akikről utólag nehéz bebizonyítani, hogy illegálisan érkezett-e az országba.

Ily módon jogi úton pedig lehetetlen a kitoloncolásuk.

David ood szerint évről évre egyre kevesebb ember van állományban, miközben egyre több migráns rohamozza a partokat, és a források is egyre szűkösebbek.

 Emiatt van az, hogy az illegális migránsok felkutatása és kitoloncolása sok esetben meghaladja az erejüket, így közel egymillióan nyugodtan tovább élhetnek az országban.

Ez azért kavart most óriási botrányt, mert ezzel a hatóságok gyakorlatilag elismerik hogy van illegális migráció, és ráadásul engedélyezett is, mivel nem tudnak ellene hatásosan fellépni, vagy bármit tenni.

Sokak szerint elborzasztaná az embereket, ha tudnák, hogy illegális elemek élnek közöttük, akik ugyanúgy kaphatnak munkát vagy szociális ellátást, mint ők.

A Civitas nevű brit szociálpolitikai kutatóintézet jelentése szerint az elmúlt időszakban évente 150 ezer illegális migránssal nőtt az ország lakosságának száma.

A nemhivatalos adatok ennél jóval nagyobbak is lehetnek.

OSZD MEG másokkal is!