Kezdd ezzel a zseniális narancsos tiramisuval az évet!
Téli finomság, finom köntösben!
A tiramisu csodás édesség, ami könnyen elkészíthető, mert sütni sem kell.

Ma egy káprázatos téli variációt mutatunk, melynek narancsos íze ünnepi hangulatot kelt.
Megéri kipróbálni!
Hozzávalók:
- 24 db babapiskóta
- 500 g mascarpone
- 4 evőkanál porcukor
- 4 tojás
- 4 narancs
- 10 evőkanál főtt feketekávé
- étcsokoládé
Elkészítés:
A tojásokat válasszuk ketté, a fehérjéből verjünk kemény habot, a sárgáját tegyük félre. A tojáshabhoz adjuk hozzá a porcukor felét és még verjük egy kicsit. A tojássárgáját a maradék cukorral keverjük krémesre, majd keverjük a mascarponéhez.
A tojáshabot óvatosan forgassuk a krémhez.
A babapiskótát mártogassuk a kávéba. Egy réteget tegyünk egy tálba, majd kenjünk rá egy réteg krémet. A narancsot tisztítsuk meg és daraboljuk fel, tegyük a krémre.
Fedjük be a maradék piskótával és kenjük rá a maradék krémet. Szórjuk meg reszelt étcsokoládéval.
OSZD MEG másokkal is!