Két lélegeztetőgépet vettek az I Love Retro Online fesztivál bevételéből.

Elképesztő sikere volt az I Love Retro online fesztiválnak! Az hagyján, hogy fiatalságunk kedvenceit 250 ezernél is többen nézték meg a közösségi médiában, de a jótékonysági rendezvény bevétele meghaladta az 5 millió forintot is, amelyet a szervezők teljes egészében felajánlottak koronavírus járványi elleni küzdelem támogatására.


Az ötletgazdák a szponzorok felajánlásából 3,5 millió forintot gyűjtöttek össze, s ebből a pénzből két lélegeztető készüléket vásároltak, amelyet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház Gyermeklélegeztető Központjának és a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház Járványügyi Központjának ajánlottak fel. A jegybevételből befolyt összeget elosztják a budapesti Szent László Kórház és a miskolci kórház alapítványának ajánlották fel.


Az esemény és a támogatói kör megszervezésében nagy szerepet vállalt az ANDONIK Reklámügynökség és annak egyik vezetője Nagy Anett, akinek köszönhetően az online fesztivál mellé állt többek között, az ALEF Kft., a Celerus, a Suzuki Barta, az Opel Duna, a Car-Bay Kft. és a K3S Kft. is.


Fellépőben sem volt hiány, hiszen az összességében három óránál is hosszabb volt a műsor és a kamerák elé állt mások mellett az Ámokfutók, Miss Bee, Betty Love, Csordás Tibi, a Desperado, Krisz Rudi, a V-Tech, az UFO és Ricky is.

„Köszönjük a közönségnek, hogy eddig mellettünk álltak és azt is, hogy a jövőben is támogatnak minket, illetve azt az ügyet, ami miatt most itt összejöttünk” – mondta a fellépése alatt Ricky.