Keller - A BL után a médiaválogatott is nagy kihívás

Kevesen mondhatják el magukról, hogy háromszáznál is több alkalommal léptek pályára a Ferencvárosban bajnoki mérkőzésen.


Az egyik ilyen kiválasztott Keller József, aki négyszeres bajnoknak és ötszörös kupagyőztesek mondhatja magát a zöld-fehérekkel, emellett a felnőtt válogatottban 29 alkalommal szerepelt, de tagja volt annak az ifjúsági-válogatottnak is, amely Európa-bajnoki címet nyert 1984-ben. Keller József ma már nem profi futballista, de az ANDONIK Médiaválogatottban vezéregyénisége.


A ballábas futballistát az ANDONIK Sport kamerái előtt Nagy Anett, a cég egyik tulajdonosa, korábbi válogatott labdarúgó, hívta ki egy lábtenisz mérkőzésre. Keller József – vagy ahogy a médiaválogatottban hívják az örökifjút játékost, Fater – teljesítette a feladatot, az eredmény persze másodlagos, ez a csapat és ez a közösség másról szól.


„Nagyon jó a közösség a médiaválogatottban, hiszen ez nem a tudásról szól, hanem arról, hogy jól érezzük magunkat, szórakozzunk és a közönség pedig fantasztikus” – mondta a Bajnokok Ligáját is megnyert játékos.