Itthon is megjelent a kevert valóságot mutató holosisak!

A Microsoft berkeiben jelent meg, Magyarországon, és további 29 országban. Ennyi az ára!

Elérhetővé válik hazánkban is a Hololens. Ezt maga a Microsoft jelentette be nemrég a Future Decoded nevű eseményen.

A kevert valóságos sisak az eddigi tíz ország után további 29 új országban lesz kapható.

Külföldön eredetileg 2016-ban jelent meg, azóta pedig fokozatosan egyre több országban vezetik be. A sisak a valóságot keveri a virtuális világgal, és már máshol óriási sikerre tett szert.

De itt is, mint sok más dolog esetében az a nagy kérdés, hogy vajon mennyi is lesz a végleges ára.

Nos, a Development Edition 3000 dollár, ez áfával egymillió forintos árat jelenthet nálunk, míg a a Commercial Suite 5000 dollárba kerül, ez már akár 1,7 millió forint is lehet nálunk.

Ennyiért akár már egy használt autót is tudunk venni, nem is akármilyet...

Ugyanakkor megvan a maga létjogosultsága és haszna ennek a holosisaknak.

A kevert valóság segítségével olyan lehetőségeket nyitunk meg ügyfeleink előtt, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak, és amellyel minden eddiginél gyorsabban, biztonságosabban és hatékonyabban végezhetik munkájukat.

A Hololens egy kevert valóságos eszköz: egy virtuális sisak és egy kiterjesztett valóságos szemüveg keveréke, amelyen keresztül láthatjuk környezetünket, de digitális objektumokat is kivetíthetünk oda – legyen az egy Mars-béli táj, egy Minecraft építmény vagy épp a konyha falán megjelenő receptek.

Kitágítja a valóságunkat, és egy teljesen új világba vezet be, amit nagyon sokan fognak élvezni és szeretni, ha még elérhetőbb lesz majd az ára.

OSZD MEG másokkal is!