Itt aztán állt a Bál!VIDEÓ!


 
  Azt gondoltam, amikor elindultam Balatonalmádiba a Hunguest Hotel Bál Resortba, hogy pihenek, lazítok egyet. És így is lett!! Mondom!


Ahogy megérkeztem és lepakoltam, azonnal a fito wellness központba invitáltak. Pár perc múlva azt vettem észre, hogy jógázom….még sosem csináltam. A közel két méteremmel elég vicces látvány voltam.


Jóga után vízi torna, nincs lazsálás. Imádom az aktív pihenést. A medencében kiderült, hogy a zenére mozogjunk együtt koreográfia órán nem vettem részt annak idején, de nagyon élveztem, sokat nevettünk a bénázásaimon.


Bevallom, hogy utána jól esett megpihenni a masszázson. Gondoltam itt már nem tudok hibázni, mert nem kell csinálnom semmit.  Pihentető, nyugtató, stressz oldó órácska, kitisztítja a testet és lelket egyaránt. El tudjátok képzelni milyen jól esett…


Kényeztetésem a kádfürdővel folytatódott. Tisztán Balaton felvidéki gyógynövényekből összeállítva.


De most jön a csúcs!

Hangtál masszázs. Hogy mi? Igen, jól halljátok. Speciális réztálakat tesznek  testünk legfontosabb részein, és ezeket rezegtetik meg. Hallatlanul különleges, nyugtató, már-már nem e földi.


Fantasztikus.

A wellness nyugalma után találtam a szállodában egy olyan helyet, amit mindenképpen szerettem volna nektek megmutatni. Ez a szálloda 13. emeletén található Sky Bár, ahonnan pompás látvány tárul elénk a Balatonra. Lélegzetelállító. Egy kávéval megcsodálni a panorámát…. Nem hiába hívják a Bál Hotelt a Balaton csúcsszállodájának.


 

Persze a látvánnyal nem lehet jóllakni, a korgó gyomromat így a csodálatosan felújított étteremben csillapítottam. Libamáj, mert nagyon szeretem, bélszín és eperöntetes túrótorta…mozdulni sem tudtam utána.


 

Néhány Bálos tipp a végére:

Mindenképpen magasabb emeleti szobát foglaljatok a kilátás miatt, ne csak nyáron tervezzetek a Bál Hotellel, hiszen minden évszakban kiváló, saját Balaton-part, finom ételek, na és a masszázs! Ki ne hagyjátok!


 

Pisti