Intézkedő katonákra támadtak a migránsok Nápolyban! - VIDEÓ

Váratlan és egyben sokkoló eseményeknek lehettek tanúi a Nápolyban élők. Még a helyi televízió is közvetítette azt a támadást, ami olasz katonák ellen zajlott, a migránsok által.

Annyit érdemes rögtön hozzátenni, hogy Olaszországban az ilyen, és ehhez hasonló jelenetek már szinte mindennaposak, és az országban már minden régióban polgárháborús hangulat uralkodik.

A felvételen az látszik, hogy öt olasz katona próbál őrizetbe venni egy földön fekvő migránst, de annak tucatnyi társa körbe veszi őket, lökdösni kezdik a katonákat és kiszabadítják a férfit. Olaszországban mindennaposak az ehhez hasonló esetek.

Olaszország déli részén egyre nő a feszültség, mivel az afrikai bevándorlók és a rendfenntartók közötti ellentétek már az egekig csúcsosodtak.

Sokak szerint ez a városi hadviselés egy szintje, ami ezekben a régiókban zajlik. Mások úgy vélik, hogy bár mindenki látja, mekkora a baj, mégsem hajlandóak tudomást venni róla, amíg ki nem tör egy igazi országos polgárháború a migránsokkal szemben.