Ilyen még nem volt: Majka totál kiakadt az X-faktorra!

Facebook oldalán osztotta meg a kendőzetlen véleményét.

Kifejezetten csalódott és dühös volt Majka, és ezt meg is osztotta rajongóival Facebookon.

Az ügy apropója az volt, hogy a szombat este levetített X-faktorban egyszer sem említették meg a nevét, pedig az egyik versenyző az ő dalát énekelte el.

Majka azt sérelmezte, hogy a szombat esti X-Faktor adásában az egyik versenyző az ő dalát énekelte el, azonban nem említették meg, hogy az az ő dala.

Forrás: Blikk

Helyette az X-Faktor egyik korábbi versenyzőjének, Nagy Ricsinek neve hangzott el, aki szintén a Belehalok című slágert énekelte el egy korábbi évadban.

Szerinte azért nem mondták be a nevét, mint a dal egyik eredeti előadóját, mert a konkurens csatorna egyik arca.

Így működik szerinte a média, és ez dühítette nagyon.

"Azon felül, hogy a felszolgáló srác remekül elénekelte a dalunkat az X faktorban, kikérem magamnak, hogy azt mondja be :

Nagy Ricsitől jön a Belehalok !!!

Hogy a picsaba jönne már tőle ?? Azért mert pár éve elénekelte ebben a műsorban Nagy Ricsi , nem azt jelenti ,hogy ez az ő száma.

Vagy a szerkesztők kérték arra , hogy ugyan ne mondja már be a konkurens csatorna egyik arcának a nevét, vagy egyszerűen csak nem tudta , hogy ez a mi számunk. Azért az is fura , hogy senki nem javította ki a zsűriben.

Szóval kedves RTL és X faktor!

Kérem javítani ezt az abszolút pofátlan hozzáállást!! Különben holnap bemondom, hogy a Liptai írta a "Hagyd meg nekem a dalt"című nótát" – fakadt ki.

OSZD MEG másokkal is!