Így gyászol Várkonyi András "Vili bácsi" - Vasárnap vesztette el gyermekét!

Borzalmas tragédia érte, így dolgozza fel.

Úgy tudni, hogy nagyon jól tűri szeretett lánya elvesztését a színész, legalábbis nem mutatja jeleit a megrendülésének a nyilvánosság előtt.

Erős ember volt ő mindig is, és az élet is alaposan megedzette.

A szörnyű sorscsapás ellenére Várkonyi András keményen tartja magát. Nem kért szabadságot, gyászában a munkába menekül.

Várkonyi András kérésre nem függesztettük őt fel a munka alól, továbbra is forgatjuk vele a Barát közt sorozatot. Természetesen ilyen esetben mindig felajánljuk a szabadság lehetőségét, ám a művész úr nem élt vele, és szeretné folytatni a munkát – nyilatkozta a Blikknek a Barátok Közt egyik munkatársa.

Tavaly májusban derült ki, hogy Várkonyi Andrea súlyos beteg, ekkor már látszottak is a jelei, hogy valami nincs rendben, megváltozott a külseje is.

Pár nappal a halála előtt még színpadon is volt nemrég.

Andrea egyik kollégája ezt mondta:

"Tudtuk, hogy nagyon beteg. De nem akart tudomást venni róla. Rettenetesen küzdött, ragaszkodott az élethez és a színházhoz. Ez tartotta életben, a társulat és a színház."

Az Andrea által alapított Két szoknya egy nadrág társulat honlapja feketébe borult a színésznő emlékére, a közösségi oldalakat pedig ellepték a gyászoló bejegyzések. 

– Áldott legyen Andi útja – írta például Szőke Zoltán (49), a Barátok közt egyik főszereplője, míg Ábrahám Edit (61), a sorozat egykori sztárja a családtagokat biztosította őszinte együttérzéséről.

OSZD MEG másokkal is!