Hunguest Hotel Bál Resort Szebeni István szemével . VIDEÓ!


 Bizony ám, de még milyen! Balaton. Amikor kimondjuk, már bizsereg a lábunk ,gombóc van a torkunkban, milyen jó lenne ott lenni ,csobbanni, napfürdőzni.


Látni a víz csodáját, a lemenő nap sugarait, a pompás hegyeit, dombokat .Hát, én el is mentem Almádiba a BÁL Resortba. Voltam már itt, de télen. Mennyire más minden.


Ugyanaz a kedvesség fogadott, a tisztaság áradt a szobából, amely egyszerű, de minden igényt kielégítő. Kényelemes ágy, lapos tévé, patyolattiszta szekrények és fürdőszoba. Nyomás az étterembe, mert pont ebédidőben érkeztem .ÁÁÁÁÁ, csülkös bableves kis lábaskában , micsoda csoda!!


Ja, hogy aztán cigánypecsenye káposztával, héjában sült krumplival . Istenem, de finom volt. Ki a teraszra,álmélkodni ,hogy milyen szép is a Balaton, és persze legurítottam közben egy kis lekváros palacsintát .Kötelező! Irány a wellness, mert hát mégiscsak kényeztessenek, ha lehet.


Márpedig itt aztán egész különleges masszázst kaptam.Pecsétmasszázs hidegen sajtolt olajjal. Levendulaolajos homlok masszázs. Altatónak kiváló!, A hatalmas park meglepett, nem számítottam rá. Ott egy thai masszázzsal zártam a mennyei örömöket. Pattanjunk villanymotorra, le a hotel saját Balaton parti strandjára. Két perc alatt ott vagyunk.


Mit mondhatnék? Csodálatos a Balaton. nem ragozom ,Szépséges és a miénk. Lángos, foci, napozás, csobbanás.


A hotel 12 emelet efelett ,még van egy szint, ami lélegzetelállító kilátást biztosít nekünk .A sky lounge körpanorámája leírhatatlan .


Szülinapra, értekezletre, vagy csak egy kávéra, döbbenetes gyönyörűség. Bármikor visszamennék. És vissza is fogok. Balaton, Almádi ,BÁL.