Hujber Ferenc: bevallotta, hogy füvezik, és nem akar büntetést fizetni!

Alaposan kiakadt Hujber Ferenc, akit nemrég feljelentettk és meg is büntettek tiltott füvezése miatt.

Ő azonban felvette a kesztyűt, és még az igazságszolgáltatásnak is beszólva elmondta, nem hajlandó fizetni, mert mint írja, a fű mellett a cigaretta és az alkohol sokkalta nagyobb károkat okoz az emberekben, ám erről nem beszélünk, sőt, ezek legális szerekként vannak számon tartva.

Fotó: RAS-Archívum

"150 000 Ft!(pénzbüntetés )+172 000Ft!(bűnügyi költség)=322 000Ft!
Ennyit kéne megfizetnem fél gramm fű otthontartásáért és elszívásáért..

Nem fizetem ki!
Nem megyek bele a 800 000 alkoholista és 200 000 gyógyszerfüggő otthoni LEGÁLIS gyereknevelési szokásaiba…de két év minden napi esti fűhasználata után büntetőjogi felelősségem tudatában kijelenthetem hogy a fű negyedannyira sem káros mint a legálisan fogyasztható alkohol vagy a receptre KÖNNYEDÉN kapható szintén legális nyugtató-altatók-anti depresszánsok (Xanax és társai)….
Tehát én aki 2 kiskorú gyemekért tartozom felelősséggel kijelentem hogy minden nap szívok és fogok szívni a lefekvéshez marihuánás cigit mert nekem az vált be….!
Tökéletesen el tudom látni a feladataimat és képes vagyok egészséges környezetben nevelni a gyerekeimet!
A fű nem károsabb mint a nikotin!
Harcra fel jelentsen fel aki mer!!!" - írja Facebook bejegyzésében.

Azért valljuk be, van abban valami, amit írt. Nem utolsó sorban azért, mert számos országban legális a marihuána fogyasztása, sőt, az elmúlt években tudományosan bizonyították orvostanilag kedvező hatásait.

Te igazat adsz Hujbernek?