Hátrányból fordítva, remek gólokkal győztek Öregfiúk labdarúgóink az újonc ellen


Címvédő öregfiúk labdarúgócsapatunk az újonc Halásztelek FC otthonába látogatott a bajnokság 5. fordulójában.

Nem indult jól a találkozó a mieink számára, az sem könnyítette meg a helyzetét csapatunknak, hogy a játékosok nehezen szokták meg a gyenge világítást. Ráadásul Keller József már a 13. percben megsérült, kényszerű cserére volt szükség. Az újonc, fiatalabb játékosokból álló Halásztelek nagyon lelkesen futballozott, sőt, egy kontrából el tudtak menni, és a 21. percben Balogh Viktor révén a vezetést is megszerezték. Hiába dominált végig a Ferencváros, kimaradtak a helyzetek, így hátránnyal vonultunk szünetre.

A második félidőben azonban gyönyörű gólokat szerezve sikerült megfordítania a meccset a Ferencvárosnak! Előbb Fehér Ádám lőtt bal külsővel a balösszekötő helyéről gyönyörű gólt a bal felsőbe, majd Holló élesen középre tett labdája a rámozduló Jordáki és védője mellett a hálóba került, így némileg szerencsés körülmények között megvolt a vezetés is. Azonban két perccel később egy előrevágott labdával ismét kilépett Balogh, és kiegyenlített. Jött azonban Lisztes Krisztián, aki egy húszméteres szabadrúgást pazarul vágott a bal felső sarokba, ezzel csapatunk 3-2-es győzelmet aratott.

"Nehezen alkalmazkodtunk a körülményekhez, a rossz fényviszonyokhoz, de fokozatosan felpörgött a csapat, és végül parádés gólokat szerezve sikerült megfordítani a mérkőzést egy nagyon motivált, fiatal csapat ellen" - értékelt röviden Dzurják József vezetőedző.

Öregfiúk csapatunk ezzel négy mérkőzés után a tabella negyedik helyén áll, mindössze három pontra a listavezető MTK-tól.

Labdarúgás, öregfiúk bajnokság

Halásztelek FC - FTC 2-3 (1-0).

FTC: Nagy G. – Telek, Balogh Z., Keller (Jordáki, 13., Szeiler, 64.), Fehér Á. – Lászka (Földesi, 64.), Józsi – Ebedli, Lisztes, Bubcsó (Rázsó, 79.) – Holló. Vezetőedző: Dzurják József.

Gólszerzőink: Fehér Á. (56.), Holló (60.), Lisztes (65.)

FORRÁS:www.fradi.hu