Győrfi Pál: „Ideális szálloda családostul és párban egyaránt!”


   
  Ádámmal, Alizzal és Lillával töltött minden perc ajándék a szóvivő számára. Amikor néhány napra sikerül szabadságra mennie, próbál a munkát háttérbe szorítva a gyerekeivel játszani. Ilyenkor szívesen mozdulnak ki a városból olyan helyre, ahol a gyerekek jól érzik magukat.


 

„Sokgyerekes apaként nekem a pihenésben is az az első szempont, hogy a gyerekeim jól érezzék magukat. Ennek mindent alárendelünk Adriennel – kezdi a szóvivő – szeretünk kirándulni, wellnessezni és sportolni, ha mindezt egy helyen tehetjük meg, az maga a főnyeremény. Bár az idő nem volt a legkegyesebb hozzánk, amikor a Hunguest Hotel Bálba érkeztünk Balatonalmádiba, így most a balatoni séta elmaradt, de helyette a szálloda új gyerek birodalmát, foglalkozásait fedeztük fel a kicsikkel és nagy örömömre még az úszásra is rá tudtam venni őket.”- meséli Győrfi Pál.


 

A szülőknek lehetősége volt egy kicsit kettesben is relaxálni, mert amíg a gyerekekre a játszóházban animátorok vigyáztak Pali egy páros masszázzsal lepte meg Adriennt.

 

Wellness után a család meg sem állt a szálloda Sky bárjáig, ahonnan csodálatos kilátás tárult eléjük a Balaton csúcsszállodájából.

 

„13 emelet magasan még sosem jártunk a gyerekekkel, akik már a liftezést is élvezték. Pali megmutattat nekik a Balatont fentről, bár az időjárás nem volt kegyes hozzánk, ködbe burkolózott a tó nagy része, de még így is szép volt.” – meséli az édesanya

 

Győrfi Pál a Bál Hotelben sem tudott kibújni a bőréből. Megkérdezte a személyzet több tagját is, hogy tudnak-e újraéleszteni, ha szükség lenne rá? A válasz megnyugtató volt, hiszen mindenki kapott ilyen jellegű képzést a szállodában.

 

„Kitűnőre vizsgázott a Hunguest Hotel Bál, mind szolgáltatásban, mind gasztronómiában, mind biztonságban – mosolyog - annak ellenére, hogy családbarát a szálloda, végig úgy éreztem, hogy ide egyszer el kell jönnünk kettesben a feleségemmel is egy kis kikapcsolódásra és ráadásul nem csak nyáron, hanem akár még most tavasszal vagy az őszi szezonban is.”