Gázzal fűtők figyelem! Igényeld ezt a kártyát, minél előbb és ezentúl minden havi gázszámládból kedvezményt kapsz!

Itt vannak a pontos részletek!

Miért előnyös a FŐGÁZ Kártya?

Gázszámlája összege után 6% kedvezményt kap minden hónapban Minden vásárlás és egyéb CSOB megbízással kiegyenlített számlája után 1% kedvezményt kap. A bank pénzét ingyen használhatja, akár 53 napig. Pénzvisszafizetés részletekben is Társkártyát is igényelhet.

Mi a FŐGÁZ Kártya1?A FŐGÁZ Kártya az NKM Földgázszolgáltató (korábban FŐGÁZ) és a Budapest Bank 2009-ben

kialakított konstrukciója, amivel megtakarítás érhető el. Spóroljon Ön is az NKM Földgázszolgáltató ügyfeleként, válassza a FŐGÁZ Kártyát kiadásai rendezésére! FŐGÁZ Kártyájával megtakaríthat a földgázszolgáltatás havidíjának összegéből 6%-ot és az egyéb, kártyával való vásárlásai, csoportos beszedési megbízásai után 1%-ot! 

A 6%-os kedvezmény további feltétele, hogy rendelkezzen Budapest Banknál vezetett Lakossági fizetési számlával, vagy Befektetési kártyával, amelyre legalább a mindenkori minimálbérnek megfelelő jóváírás érkezik minden hónapban.

Általános tudnivalók:

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jelen kereskedelmi kommunikációban közölt információ nem minősül a 2013. évi V. törvény 6:64.§-a szerinti ajánlattételnek. 

A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja. 

A FŐGÁZ Kártya hitelkártya. A FŐGÁZ Kártya kibocsátója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.) Az NKM Földgázszolgáltató Zrt. (1081 Budapest, II. János Pál János pápa tér 20.) a Budapest Bank Zrt. pénzügyi ügynöke.

A FŐGÁZ Kártya egy olyan MasterCard Standard hitelkártya, mellyel belföldön és külföldön minden olyan elfogadóhelyen fizethet és spórolhat, ahol a MasterCard embléma látható, sőt még az interneten is használható.

Utazásai során spórolja meg a valutaváltással járó idegeskedést! Legyen felhőtlen a nyaralása!

FŐGÁZ Kártyájával készpénzt is felvehet bankjegykiadó automatákból és postahivatalokban hitelkerete 50%-ig. A felvett összeg után azonban a bank minden esetben a készpénzfelvétel napjától számított hitelkamattal terheli számláját.

A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj mutatót 

OSZD MEG másokkal is!