Gájer Bálint Zalakaroson lett világrekorder


 

A swing hercegeként ismert, Gájer Bálint minden alkalommal elegánsan felöltözve, tőle megszokott profizmussal lép színpadra. A hétvégén, legújabb dala munkálatait szakította, meg hogy egy teljesen más arcát is megmutassa a közönségnek.

„A Zalakarosi fürdőbe kaptunk meghívást az Andonik Médiaválogatottal, amihez néhány hete én is csatlakoztam. Korábban sokat fociztam, ezért gondoltam próbára teszem magam – mosolyog Bálint – akkor még nem tudtam mire vállalkozom. Tudtam, hogy újabb örült rekord felállítása a terv, de nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz órákig strandfocizni a homokban.”


A folyamatos strandfocizás embert próbáló rekordkísérletéből Bálint mellett többek között Ricky és a Ferencváros egykori klasszisa, Telek András is kivette a részét.


„A folyamatos focizás a homokban mindenki számára megterhelő volt. Én sajnos az első 10 percben megsérültem, eltört egy lábujjam – meséli Nagy Anett, 82-szeres válogatott labdarúgó, az Andonik Médiaválogatott csapatkapitánya – sérülésem ellenére vissza tudtam térni és végig játszani az 5 óra 35 percet, amivel sikerült világrekordot felállítanunk. A célt elértük, a kupát bezsebeltük, a kitartó csapattársaimnak és ellenfélnek köszönettel tartózunk.”


Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezetője, aki aznap a sztár csapat hálóját védte elégedetten foglalta össze a nap eseményeit.

„Örült ötletnek tűnt, de megcsináltunk. Ismert embereknek, sárvári és esztergomi fürdővezető kollégáknak, sportolóknak és barátainknak köszönhetően egy újabb rekord köthető már Zalakaros nevéhez, és, hogy ez mindannyiunk kedvenc sportágában, a labdarúgásban, az főleg nagy öröm a számomra.”