Fiatalokat zártak egy boltba éjszakára!

Valaha gondolkodtál már el azon, hogy mi lenne, ha egy éjszakára bezárkózhatnál valamelyik áruházba, vagy szuprmarketbe?

A jelek szerint ez megtörtént nemrég néhány fiatallal, akik egy egész éjszakát töltöttek odabenn. De nem kellett félteni őket, feltalálták magukat!

Két skót fiatal most beteljesítette ezt az álmát, ugyanis sikerült bezárkózniuk egy helyi Sainsbury’s üzletbe, ahol 100.000 forint értékben ettek és ittak egész éjjel. 

A két fiatal, egy 12 és egy 13 éves fiú még alkoholt is fogyasztott odabenn, csak hogy "átvészeljék" az éjszakát.

Azonban nem tarthatott túl soká az egész, mert a hirtelen jött rendkívül bizarr partinak a rendőrség vetett véget, akik hajnali 2 óra felé törtek be, és fogták el a két fiatalt. A gyerekeket végül hazavitték a szüleikhez. Azt gondolta mindenki, hogy nem vittek el semmit, de mint kiderült, egy kamerának és két memóriakártyának egyszerűen lába kélt.

Az egész úgy eshetett meg, hogy a boltnak nem volt biztonsági őre, így este 10 után már szabad préda volt a helyiség. A Sainsbury’s  szóvivője megerősítette a sajtó értesüléseit, és elmondták, hogy a rendőrség is nyomozást indított az ügyben.