Fiatalodtam tíz évet!

Na, neee, ez hogy lehet? Amikor megérkeztem Cserkeszőlőre, az Aqua Spa hotelbe azonnal megfogott a kedves fogadtatás, szinte olyan a hely, mint egy jó meleg otthon. barátságos apartman, ami minden jóval felszerelt, amire csak szükségünk ,lehet, két hálóval ,Pazar fürdőszobával ,szaunával, konyhával. Kifejezetten tetszett a hangulatvilágítással felszerelt festmény, igazán romantikus.


De nemcsak az apartman, hanem a hozzá tartozó a kertre és a medencére néző hatalmas terasz is impozáns és nyugalmat árasztó egyszerre.


A családoknak, baráti társaságoknak épített faházak pedig hihetetlenül hangulatosak, hátul szalonnasütő hellyel kialakítva..Nagyon klassz.


Mondom a menüt: friss gőzölgő húsleves, a vasárnapi ebédet idézve, aztán szarvas filé sült körtével, tejszínhabos desszerttel. Istenem…micsoda csoda. Van kérdés?


Kimentem ebéd után a kinti meleg vizes jakuzziba, aztán nyomás a bentibe is. Tágas,kényelmes, pont annyi, ami teljesen kielégíti az igényeket..Sportmasszázs után fiatalító arckezelés, sőt arcmasszázs.


Gyerekek, őrületesen jó! Tíz év mínusz! Aztán persze sport, kis pingpong a napsütésben.


Hogy milyen volt Cserkeszőlő. Nagyon pozitív csalódás. Sosem voltam még, és hihetetlen élmény volt. A táj, a környezet, a hotel, a szoba, az ételek, a kiszolgálás, a wellness. A nagybetűs Vidék, na, értitek!?:)Szuperjóóó.