Felvétel: a sokkos állapotban lévő fiatal magyar zsokélány maga meséli sírva, milyen vérlázító módon lőtték le a lovát Sarkadon!

Csak erős idegzetűeknek!

Borzalmas esetről szól most a hazai sajtó számtalan helyen.

Előkerült egy igen megrázó, sokak szerint vérlázító felvétel is.

Sarkadon, a Nemzeti Vágta előselejtezőjén történt a héten súlyos lovasbaleset: versenylovával bukott és megsérült a kondorosi versenyző, Szabó Erzsébet, a fiatal magyar zsoké. 

A ló lába eltört, így már nem lehetett rajta segíteni. Kérték, hogy altassák el, mivel így nem okoznak szenvedést az állatnak.

Azonban a felvételek tanulsága szerint a lovat végül lelőtték a telephelyen. 

A nyakán vágások voltak, a lábai pedig el voltak törve.

„Fejbe lőtték, megcsonkították, szanaszét vagdosták, megnyúzták, nézzétek, ő az én versenylovam…” 

– meséli sokkos állapotban, sírva a videón a zsoké, aki azt mondja, küzdeni fog azért, hogy megbűnhődjenek azok, akik ezt tették.

Innentől kezdve, aki ebben tettes volt, tudja mindenki, hogy ennek nyoma fog maradni, ezt nem fogom hagyni - mondja a felvételen.

Sokak szerint a felvétel nyomán óriási nyomozás és botrány robbanhat ki az ügyben.

Lássa meg az egész világ, mindenki, hogy mit művel Magyarország, de ígérem, ennek nyoma lesz, ígérem, a lovamat visszahozni már nem fogom, de küzdeni fogok érte, és mindenki meg fogja kapni a büntetését, mindenki… - mondja sírva a videón.

A videó már csak az Állatvédőrség weboldalán, ide kattintva érhető el, kizárólag erős idegzetű, 18 év feletti olvasóinknak ajánlott!

OSZD MEG másokkal is!