Félrelép a miniszter Kiss Ramónával?

Kiss Ramónával lép félre a miniszter. Erről maga a színésznő számolt be. A Barátok közt egykori sztárja ugyanis örömtelien mesélte el, hogy egy új szerepet kapott, méghozzá a Miniszter félrelép című színdarabban.

A mozifilmes változatban annak idején Dobó Kata játszotta azt a karaktert, akivel a miniszter félrelépett, akit maga Kern András alakított.

"A Belvárosi Színházban lesz a bemutató, nagyon várom. Imádtam a filmet Kern Andrással és Koltai Róberttel." - mesélte széles mosollyal az arcán.

Fotó: Fuszek Gábor

Hozzátette, ez a szerep nagyon nagy előrelépés. Ez valószínűleg sok mindenben megváltoztatja a színésznő életét. Ramóna azt is elmondta, hogy bár egy ideig csak zacskós, előre elkészített ételeken élt, mára szakított ezzel a hagyománnyal, és újra elkezdett sütni-főzni. Elmondása szerint mindig is perec volt a jele az oviban, nem véletlenül. 

Ugyanis a mai napig imádja az ételeket. Annyit azért a szerepére visszatérve még elárult, hogy annál lengébben nem mutatkozik, mint amit eddig mutatott magából, így elképzelhető, hogy nem lesz annyira lenge, mint annak idején Dobó Kata.