Felhívás! Rengeteg hamis bankjegy került forgalomba! Az egész országot érinti! Így ismerheted fel a hamis tízezreseket!

Az egész országot érinti! Így ismerheted fel a hamis tízezreseket! 

Felhívás! Rengeteg hamis bankjegy került forgalomba! Az egész országot érinti! Így ismerheted fel a hamis tízezreseket! Fontos, hogy mindenki tudjon róla! 

Osszátok!

Figyelem, sajnos ez nem vicc! Rengeteg hamis bankjegy került forgalomba!

Több pécsi felszolgáló (többek között) is posztolt a napokban a legnépszerűbb közösségi oldalon egy csalóról, aki a Pécsi Napokon hamis tízezresekkel fizetett. 

A figyelmeztető bejegyzésekben szó esik arról, hogy a hamisított címletekről csak a vízjel hiányzik, ránézésre nem könnyű megkülönböztetni az igaziaktól.

Egy pécsi felszolgáló a napokban tette közzé figyelmeztető bejegyzését, amiben felhívja a vendéglátósok figyelmét a csalóra, aki hamis tízezres bankókkal fizet a Sétatéren, a Pécsi Napok fesztiválon. 

A vendéglátós figyelmeztet, a hamis bankókon 9052065 sorszám van – olvasható a PécsMa.hu oldalán.

Egy másik, a Pécsi Napok alatt egy Széchenyi téri bódéban dolgozó felszolgáló is jelezte, hogy náluk is fizetett a szélhámos. A pultos elmondta: a hamis tízezres valamivel kisebb, mint az igazi, fényes része pedig észrevehetően vacak. Ezenkívül jelezték még Pesten, és Győrben is, hogy valószínűleg, már oda is elkallódhatott a hamis bankjegyekből, mert már ott is jelezték jó páran.

A bankjegyről már tapintásra is megállapítható, hogy hamisítványról van szó, ám ahogy elmondta, a napközbeni emelkedett forgalom miatti feszített tempóban nem vették észre hogy nem igazi a pénz, emiatt arra sem emlékeznek, ki fizetett vele. 

A felszolgáló egy képet is elküldött a lapnak, amin jól látszik a különbség. 

A képen az alsó bankó a hamis, a sorszám is 9052065.A hamis bankjegyekkel már biztosan nagyon sokszor sikerült fizetniük a csalóknak így az egész országot érinti! Fontos, hogy mindenki tudjon róla! Kérjük Osszátok meg ismerőseitekkel is!

OSZD MEG másokkal is!