Ezt vette meg először az 1 milliárdot megnyerő lottógyőztes!

Simon Fagan neve egyszerre lett világhírű azzal, hogy megnyerte azt az 1,2 milliárd forintot, melyet a lottó ajánlott fel a győztesnek. Mindenki arról fantáziál, hogy ilyenkor a lottónyertes vajon mit vehet először a lottónyereményéből. Simon Fagan nem hazudtolta meg magát, és egy használt, 241 ezer kilométert futott Kiát vásárolt, ráadásul csak ezután tette le a jogosítványát.

A fiú még 2013-ban nyert, az Irish mirror viszont nemrég interjúvolta meg.  „Eltöltöttünk beszélgetve pár órát az anyukámmal és az apukámmal, elmentünk a helyi kocsmába, elég vad éjszakánk volt ott”. - emlékezett vissza a nagy napra.

Arról is mesélt, hogy pontosan milyen volt a lottószámok kihúzásának pillanata, és mit érzett abban az egyetlen másodpercben, amikor tudatosult benne, hogy övé a nyerő számsor.

„Ültem és néztem élőben ahogy kihúzták az első pár számot. Azt mondtam magamban: áhh a szokásos három szám, de aztán a negyedik is stimmelt, meg aztán az ötödik is. Mondtam a tesómnak, aki mellettem ült, hogy ha a következő a huszonkettes, akkor összejött. A lány pedig a huszonkettest húzta ki és egyszerűen nem tudtam elhinni. Azt se tudtam, mennyi volt a jackpot. Már este 9 volt, mikor a felhangosított rádióban bemondták: csak egyetlen nyertes van, aki így 3,6 milliót nyert.”

örökre megváltoztatta az életét a pénz, de nem lett sokkal anyagiasabb, sőt, nagylábon sem igazán él. Azt mondja, hogy a pénz jó ha van, de tényleg nem boldogít.