Ezt ígérik neked a csillagok május 3. hetére!

Nagy heti horoszkóp!

Mutatjuk, mire számíthatsz 2018. május 14. és 20. között!

Kos

Szerelem: Egy baráti kapcsolat hirtelen szerelemmé érhet. Ám vigyázat: az egészben több az illúzió, mint a realitás. Ráadásul a túlfűtöttség az elkövetkező napokban komoly veszélyekkel is járhat. Na persze az is igaz: úgy szép az élet, ha zajlik.

Egészség: Ha fizikai munkát végez vagy sportol, hajlamos lehet az izomgörcsökre, és általában a test szöveteinek megkeményedésére, bemerevedésére. Ezért a bemelegítés, a lazító gyakorlatok nagyobb jelentőséggel bírnak.

Munka, pénz: Uralkodó bolygója még mindig az Uránusszal áll konfliktusos fényszögben. Továbbra is a hirtelenség és változékonyság lehet a legnagyobb baja. Van azonban olyan terület, ahol ez hasznos, hiszen a munkájában ez teszi különösen rugalmassá.

Bika

Szerelem: Az Uránusz és a Merkúr mellett a Hold is áthalad hétfőn a jegyén: a szokásosnál is vágyakozóbb és kívánósabb lehet. Az érzelmekben is hasonló túlfűtöttséget érezhet, ami azonban kevesebb mellékhatással jár és kapcsolatának is jót tesz.

Egészség: Vigyázzon, a három bolygó együttes hatására túllőhet a mértéken, aminek gyomorrontás lehet a következménye. Az óvatlanság azonban hölgyeknél okozhat egy másfajta okból bekövetkező kikerekedést is.

Munka, pénz: Annál kitartóbban tud munkálkodni, minél inkább a sajátjának érzi a kitűzött célokat. A vállalkozók most teljes, az alkalmazottak azonban csak fél gőzzel tudnak tevékenykedni. Kivéve persze abban a szerencsés esetben, ha a munkája az életcélja.

Ikrek

Szerelem: A jegyében járó Vénusz a Plútóval kerül tanulságos fényszögbe: hatására a hormontermelődés fokozódását érzékelheti. Hiába, a május a szerelem hónapja, nem csoda, ha ön is többre vágyik. Teremtse meg hozzá a hangulatot!

Egészség: Ha érzelmeit nem élheti meg harmonikusan, az vérzészavarokat is okozhat, de az idegrendszer problémáiban is megmutatkozhat. Sokat segíthet a jóga, a meditáció, a pozitív álmodozás képességének elsajátítása.

Munka, pénz: Pénzügyekben továbbra is egy nagyon pozitív életszakaszt élhet meg. Sajnos ez azzal is együtt jár azonban, hogy hajlamos lehet a szokásnál jóval többet költeni. Ez nem feltétlenül baj, de ügyeljen rá, hogy hosszú távon is hasznos legyen a költekezés.

Rák

Szerelem: A csillagai azt jelzik, hogy ezekben a napokban jócskán megszaporodnak a konfliktusok a kapcsolatában. Ön szerencsére általában jól kezeli ezeket. Helyesen teszi, ha elfojtás helyett inkább azonnal reagál az ilyen helyzetekre.

Egészség: Ajánlatos lehet a jógalégzés gyakorlása, valamint a vitakultúra javítása, de a humor is gyakran segíthet. Tudta? A humor eredetileg a testnedveket jelentette, érdemes tehát figyelnie a folyadékfogyasztására is.

Munka, pénz: Érdemes lenne többet foglalkoznia a párjával közös pénzügyekkel is. Ez most éppen annyi buktatót rejtegethet, mint amennyi lehetőséget. Egy társuláshoz régóta meglenne a megfelelő partner, aktuális lenne végre döntenie. Sokat javíthatna a helyzetén.

Oroszlán

Szerelem: Uralkodó bolygója a Plútóval áll fényszögben, ezért hajlamos lehet a tépelődésre. Ráadásul ezekben a napokban általában is nehezebben találja a helyét az emberi kapcsolataiban, különösen a társkapcsolatában. A héten a változás az úr.

Egészség: Gyakoribbá válhatnak önnél a fejfájós panaszok, és az időjárási frontokra is érzékenyebben reagálhat. A görcsök ellen ajánlott pirulák jól jöhetnek, de megelőzésképpen érdemes minél több folyadékot fogyasztania.

Munka, pénz: A karrierjében nagy előrelépésben reménykedhet, ha él a főnöke támogatásával. Persze ennek alighanem ára van: a vonzalom talán túllép a kollegiális kapcsolaton. Gondolja meg jól, hogy mibe megy bele! Lehet, hogy gyorsan megbánná a rossz döntést.

Szűz

Szerelem: A paradicsom kifejezetten jótékonyan hat az egészségére, ezért törekedjen rá, hogy gyakran szerepeljen az étrendjében. Egyen sokat a szerelemalmából, és adjon bőven a kedvesének is! Tapasztalni fogja a pozitív változásokat!

Egészség: A hosszan tartó vagy rendszeresen visszatérő szorongás szorulás formájában is megmutatkozhat. Ahhoz, hogy ezt elkerülje, egyen minél több rostos ételt, kerülje az iparilag előállított készételek fogyasztását!

Munka, pénz: Uralkodó bolygója a Marssal kerül konfliktusos fényszögbe a hét első napjaiban. Hatására igen aktívvá válik, és meglepően nagy teljesítményekre lesz képes a munkájában. Szinte az önsanyargatásig képes lehet túlhajszolni magát, pedig jobb, ha nem teszi.

Mérleg

Szerelem: Uralkodó bolygója a Plútóval kerül tanulságos konstellációba. Az érzelmi élete még a szokásosnál is felfűtöttebb és változékonyabb lehet. A hét második felére kiegyensúlyozottabbá válik, addig viszont vigyázzon, ne bántsa meg a párját.

Egészség: Testi-lelki egyensúlya megtartása érdekében jól teszi, ha jógázik vagy a meditáció, az elengedés valamely más formáját gyakorolja. Ez a fizikai állapotában is látható javulást okozhat majd. Igyon, fürdőzzön!

Munka, pénz: Jó tett helyébe jót várhat: kiváló munkájáért megfelelő elismerést, bőséges anyagi juttatást kaphat. De hogy még egy közhellyel folytassam: a jó munkához idő kell. Ezért készüljön fel rá: sokat és sokszor kényszerülhet a következő napokban túlórázni.

Skorpió

Szerelem: Vitákkal teli hétre számíthat. Mégse féljen tőle, mert a megélt konfliktusok több eredményre vezethetnek, mint a magába fojtott bánatok. Inkább kicsit kötözködjön, mintsem hosszasan bánkódjon. Így hamarabb elérheti párjánál a célját.

Egészség: A fizikai megerőltetés izomfájdalmakat okozhat. Ha például a válla hasogat vagy ízületi panaszokat érez, vegye komolyan a teste jelzéseit, és próbáljon meg lazítani. A gyógyfürdő ez esetben kötelező program!

Munka, pénz: Továbbra is hajlamos túlhajszolni magát. Kicsit próbáljon meg lassítani a tempón! Ne akarjon minden terhet a maga vállán elhordani, mert ez egészen biztosan nem vezet megfelelő eredményhez. Sőt valójában azt látja majd, hogy lassítja a kibontakozást.

Nyilas

Szerelem: A szerelemben nagy szenvedélyt, de ugyanakkor rendkívüli gátlásosságot is érez. Minél rugalmasabbnak mutatkozik, akár a közös terveiket illetően is, annál elkerülhetőbbek a negatív érzések. Beszélgessen a héten minél többet a társával!

Egészség: A karriervágyban tapasztalható nehézségek jellemző tünete lehet a térdek fájdalma. Ahhoz, hogy ezen enyhítsen, kalimpáljon, kerékpározzon sokat! Ez a terhelésmentes mozgás segíthet az ízülete salaktalanításában.

Munka, pénz: Uralkodó bolygója kedvező fényszögben áll a Jupiterrel: eljött a nagy tervek megvalósításának ideje. Ha ebben bármilyen gátoltságot érez, akkor az erős frusztrációt okozhat. Fogadja meg tehát a régi mondást: lassan járjon, tovább érhet!

Bak

Szerelem: A jegyében járó Plútó a Vénusszal alkot kellemetlen fényszöget ezen a héten. Ennek hatására könnyen zavarok keletkezhetnek a hormonáltermelődés terén, ami érzelmi problémákhoz és párkapcsolati konfliktusokhoz is vezethet.

Egészség: A baj menstruációs fájdalmak formájában jelentkezhet. A feloldásban segíthetnek Vénusz növényei is, mint a palástfű vagy a cickafark. A kellemetlen görcsöket a kamillatea oldhatja. A forró fürdők is segíthetnek.

Munka, pénz: Kitartóan kell munkálkodnia ezen a héten, ha el akarja érni a céljait. Szerencsére már kilátásban van a közeli szabadság, mert ezt a tempót bizony nem sokáig lehet bírni. Az elvárások nagyok, de ön meg tud felelni. Aggodalomra tehát semmi oka nincsen.

Vízöntő

Szerelem: Az uralkodó bolygóját érő plútói hatás a Vízöntőknél is hasonló tüneteket okozhat, mint amit a Bakoknál leírtam. A Szaturnusz miatt azonban még hosszabban elhúzódó konfliktusokra számíthatnak, jobb, ha felkészülnek ezekre.

Egészség: Nem árt az alapos orvosi kivizsgálás: ha a panaszai nem múlnak el, látogassa meg a nőgyógyászát vagy egy urológust, esetleg természetgyógyászt! Lehetőség szerint tartózkodjon minél többet a friss levegőn!

Munka, pénz: Jó pénzre számíthat, de sajnos csakis kitartó és szorgalmas munkálkodás árán juthat hozzá. Természetesen a fő az, hogy a tettei végre beérnek és meghozzák a gyümölcsüket. A főnökét most kenyérre kenheti. Meg is eheti – képletesen szólva.

Halak

Szerelem: Szerelmes napokat él át, és ezt annál könnyedebben és pozitívabban tudja megélni, minél inkább hajlamos az önfeladásra. A magáról való megfeledkezés boldogságot, könnyű érzéseket ébreszt a testében, lelkében ezen a héten.

Egészség: Minél inkább próbálja a határait megőrizni, annál több keserűséget kell megtapasztalnia. Fizikai szinten ezt idegrendszeri és hormonális panaszok formájában élheti meg. Ne legyen merev, próbáljon meg lazítani!

Munka, pénz: Hivatalos feladatai igen nagy erőfeszítéseket kívánnak meg öntől. Ez persze távolról sem ok arra, hogy eljusson a teljes önfeláldozásig, még akkor sem, ha valamilyen karitatív szervezetnél munkálkodik. Engedjen bátran másokat is a munka közelébe!

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Blikk