Ezen sírni fogsz: így búcsúzott el a 8 éves kislány az anyukájától!

Alig volt 8 éves, de anyukáját és apukáját is látnia kellett lassan meghalnia...

Nincs ember, aki ne nézné nehéz szívvel, könnyeit visszafojtva azt a fotót, amit egy hospice-házban készítettek néhány nappal ezelőtt. Egy nyolcéves kislány öleli át édesanyját. 

Mindketten tudják, hogy ez már a búcsú. Az asszonynak ekkor már csak napjai voltak hátra. 

A 38 éves Vicky Fenn teste végül csütörtökön adta fel a küzdelmet. A mellrák - amit két éve diagnosztizáltak rajta - győzedelmeskedett.

A brit asszony egy nyolcéves kislányt hagyott hátra.

Roxy három éve vesztette el édesapját. Az 55 éves férfi súlyos szívproblémák után, álmában hunyt el. Alig egy évvel később a lányka édesanyjánál felfedezték a rákot. Akkor még abban reménykedtek az orvosok, hogy gyógyítható, 2017-ben azonban már kemoterápia mellett is csak két évet jósoltak az asszonynak.

“Azt mondták, gyógyítható, aztán hirtelen már nem. Senki hibája nem volt, mégis úgy éreztem, mint akit elárultak” 

- nyilatkozta az asszony még februárban a Mirrornak. “Roxy már elvesztett egy szülőt. Én egyet sem veszítettem el. Most pedig ara kell felkészülnie, hogy az anyukáját is elveszíti, nem csak az apukáját. Nem én vagyok a szerencsétlen, hanem ő” - magyarázta akkor Vicky az újságíróknak.

Amikor Vicky szembesült vele, hogy hamarosan a rák legyőzi, utazásra vitte kislányát, hogy minél több időt tölthessenek együtt és minél több emléket gyűjthessenek. 

Emellett az édesanya elkezdett összeállítani egy emlékdobozt kislányának, amit üdvözlőlapokkal és ajándékokkal töltött meg. “Születésnapi, eljegyzési, esküvői lapokat veszek. Lesz egy nagy doboza, telis-tele ezekkel.

Mindegyiken ott lesz, mikor nyithatja ki. Leveleket is szeretnék neki írni. Azt szeretném, hogy tudja: mindig ott leszek neki. Két kis takarót is teszek majd bele, egy kéket és egy rózsaszínt - az első gyermekének”

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Bors.hu