Ezek a háztartási találmányok a legzseniálisabbak!

Melyik tetszik a legjobban?

Sok olyan tárgy vesz bennünket körül, melyek jelentősen megkönnyítik a mindennapi életünket. De még ebben a szegmensben is vannak a jóknál jobbak, amelyek egyszerűen zseniálisak, a kreativitásnak és a tökéletességnek a netovábbjai.

Összegyűjtöttünk néhányat ezen csodálatos tárgyak közül, melyeket elnézegetve akaratlanul is felkiáltunk: „Hát ez egyenesen nagyszerű!”

1. Fűtött fürdőszobatükör


Mivel nem egy egyszerű tükörről van szó, sosem párásodik be!

2. Mindkét oldalán kupakos fogkrém


A mindkét oldalán kupakos fogkrém kitalálója Dominic Wilcox, akinek találmányával az utolsó gramm fogkrémet is kinyomhatjuk a tubusból.

3. Csat nélküli öv


Ez az öv nem fog a hasunkba vágni, és a csat sem akad bele szüntelen valamibe.

4. Kétfelé osztott állólámpa


Tökéletes megoldás ez a fényét kétfelé osztva sugárzó lámpa akkor, amikor a hálószobában, a franciaágy egyik „lakója” szeret este olvasni, a másik viszont inkább aludna.

5. Többfunkciós telefontartó


A Keizus Quadopod telefontartó tervezőjének köszönhetően minden igényt kielégít, minden helyzetben biztosan tartja készülékünket.

6. Malacpersely beépített számlálóval


Ezen malacpersely használatával mindig tudni fogod, hogy elég lesz-e a megtakarított pénzed a kívánt vásárláshoz.

7. Összehajtható napszemüveg


A Hilx Unflod összehajtható napszemüveg egyáltalán nem foglal el nagy helyet és még napszemüvegtokra sincs szükség a tárolásához. Emellett egy pillanat alatt, gyakorlatilag egy kézmozdulattal kihajtogatható.

8. Ötletes függönykarnis


Mivel a függönyök részben átfedik egymást, garantált, hogy a fény nem jut be a szobába és még a kíváncsi tekintetek sem!

9. Minivasaló


Ez a vasaló ideális az utazók számára. Kis mérete miatt könnyedén elhelyezhető akár a kézipoggyászban is.

10. Lámpatest, kivehető világítótesttel


Az egyik lámpagyártó cég, név szerint a Boon ezen terméke azért különleges, mert a világítótest kivehető a lámpából, így este, például ha WC-re megyünk magunkkal vihetjük, így látunk anélkül, hogy mások zavarásával felkapcsolnánk a villanyt.

OSZD MEG másokkal is!