EZ az ember tiszteletet érdemel: napi 4 órát gyalogol VAKON a kislányáért az iskolába!

Kittinek van a világ legjobb apukája? OSZD MEG másokkal is!

Létezik egy férfi aki valami elképesztő emberi tartással bír. Nagyon erős, és a  viszontagságai ellenére a kislánya a minden. És bármit képes lenne megtenni érte.

Viktor ugyanis vak. Ennek ellenére mindent ,megtesz azért, hogy kislányának, Kittinek ne kelljen semmiben hiányt szenvednie, pedig egyedül él a kislánnyal.

A férfi most újra bajban van: a tél közeledtével egyre nehezebben tudja eljuttatni kislányát a logopédiai oviba, ahova a gyerkőcnek járnia kell. 

Ezért most segítséget kér!

Viktor ugyanis napi 4 órát gyalogol Kittiért vakon, akármilyen idő van. Ha esik, ő gyalogol. ha hideg van, akkor is gyalogol.

Az út 6-7 kilométer, általában gyalogolunk, Kitti nagyon ügyesen vezet engem. Fogja a kezemet, és húz rajtam egyet, ha hibát vétenék. Figyel, hogy merre kell kanyarodni, szól, ha zöld vagy épp piros a lámpa.

Az oda-vissza utat Viktor naponta kétszer teszi meg, mivel el is kell mennie lányáért.

Ezért most olyan szolgáltatót keres, amelyik vállalná: ha kell, hóban vagy hidegben is elszállítaná őket az óvodáig jutányos áron.

Demeter Viktor inkubátorban történő oxigéntúladagolás miatt veszítette el látását. Bár korábban fényeket még látott, tavaly teljesen elsötétült előtte a világ. Gyerekként megtanult ezzel együtt élni, Kitti megszületése után azonban új, addig ismeretlen nehézségekkel szembesült. 

Ezeket leküzdeni ön is segíthet a következő számlaszámra történő utalással: 10400023-50526752-77691000

OSZD MEG másokkal is!