Ez a legjobb csokoládémáz recept tortákhoz! Garantáltan sokaknak a kedvence!

Sokszor kipróbált, világszerte közkedvelt receptet mutatunk sztárséfektől!

Egyszerű vagy mint a faék! 

A csokoládébevonat csokiból, a kakaómáz kakaóporból készül. 

A bevonat készítése házilag igazi élmény!

Hozzávalók

  • 10 dg csokoládé,
  • 10 dg cukor,
  • 5 dg vaj,
  • víz.

Elkészítés

A cukrot 2-3 kanál vízzel addig kavarjuk a tűzhely szélén, amíg nyúlós lesz. 

Beletesszük a reszelt csokoládét, és tovább kavarjuk, amíg felolvad. Levesszük, hozzáadjuk a vajat folytonosan kavarva, de mindig csak egy irányban. 

Ezt addig folytatjuk, amíg a massza üveges lesz. 

Tortákat vonunk be vele. Ugyanígy készül a kakaóbevonat is, csak csokoládé helyett ugyanannyi kakaót teszünk bele.

OSZD MEG másokkal is!