Ez a 4 elképesztően erős csillagjegy: köztük vagy?

Talán a te csillagjegyed is felülmúlja a többit.

Egyes csillagjegyek sokkal erősebb energiákkal rendelkeznek, mint más jegyek. Ez azért van, mert egyes jegyekben rengeteg az energia, és vannak, akik kifejezetten vezető szerepre születtek az életben.

Egyfajta útmutatónak, akik elől viszik a fáklyát. Talán a te csillagjegyed is ilyen?


Kos 

A csillagjegy szülöttei nagyon energikusak és kalandvágyóak, amihez egy igen intenzív és eleven személyiség társul. Gyakorlatilag rettenthetetlenek és bármikor készek belevágni valami újba, sosem mondanak nemet egy kihívásra és igazi vezetők.

Hatalmas önbizalmukhoz azonban egy impulzív, lázadó természet is társul, szeretnek szembemenni a társadalom elvárásaival, a nézeteiket pedig gyakran hangoztatják is, így életük során szereznek egy-két ellenséget. 

Rák

A rákok a kiszámíthatatlanságukról híresek, egyik percről a másikra képesek meggondolni magukat, de ha elhatároztak valamit, akkor azért foggal, körömmel küzdenek. 

Többnyire magabiztosak, ismerik a saját képességeiket és határaikat is, ezért ők az egyik legambíciózusabb csillagjegy szülöttei akár munkáról, akár magánéletről van szó.

Oroszlán 

Igazi stratégák, nem félnek parancsokat osztogatni és irányítani vagy kidolgozott terveket végrehajtani céljaik elérése érdekében. 

Ehhez egy jó nagy adag arrogancia, makacsság és büszkeség is társul persze, valódi erősségeik közé azonban olyan ismertetőjegyek tartoznak, mint a rendíthetetlen elszántság

Skorpió

Rendkívül erőteljesek, szenvedélyük vezeti őket a céljaik elérése felé. 

Nagyon kritikusak, egy kicsit még arrogánsak is néha, így nem a legegyszerűbb esetek közé tartoznak, ha az együttélésről van szó. 

Párkapcsolataikban is nagyon makacsak tudnak lenni, de szenvedélyesen és teljes szívvel tudnak szeretni.

OSZD MEG másokkal is!